ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: «Ή θα σας πιστέψω ή θα σας γράψω» λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τον κωδικό 4!

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας σε συνέντευξη του απάντησε πως αντιδρά η αστυνομία όταν βρίσκει πολίτες που χρησιμοποίησαν τον κωδικό 4.
Lockdown: «Ή θα σας πιστέψω ή θα σας γράψω» λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τον κωδικό 4!

Lockdown: Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας σε συνέντευξη του απάντησε πως αντιδρά η αστυνομία όταν βρίσκει πολίτες που χρησιμοποίησαν τον κωδικό 4.

Το Lockdown έγινε πιο αυστηρό στην Ελλάδα, καθώς ο Κορονοϊός «μετρά» περισσότερα άτομα πλέον που έχουν νοσήσει από αυτόν.

Γι’  αυτό και η αστυνομία ιδιαίτερα στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές που βρίσκονται στο… κόκκινο, έχει αυξήσει πολύ τους ελέγχους.

Για όλα αυτά τα θέματα αλλά και το πως αντιδρά η ΕΛΑΣ, όταν βρίσκει πολίτες που έχουν κάνει χρήση του κωδικού 4, μίλησε στο Mega, Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ή θα σας πιστέψω ή θα σας γράψω» είπε ο κ. Μπαλάσκας. «Αυτά τα τηλέφωνα που θα πρέπει να κάνει ο αστυνομικός για να ελέγχει ποιος θα τα πληρώνει» πρόσθεσε.

«Είχαν χαλαρώσει τα πράγματα γενικότερα. Ένθεν και ένθεν. Και σε εμάς χαλάρωσαν. Βλέπαμε τόσο κόσμο στο δρόμο και λέγαμε πόσο ανώφελο είναι πλέον να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους. Με τα νέα μέτρα, ακόμα περισσότεροι συνάδελφοι βγήκαν στον δρόμο και γίνονται πιο εξονυχιστικοί έλεγχοι» υπογράμμισε.

Για τα τηλέφωνα της αστυνομίας κατά τον έλεγχο

«Ακούγεται από πολλούς δημοσιογράφους πως θα παίρνουμε τηλέφωνα για να ελέγχουμε ότι ο πολίτης λέει αλήθεια, θέλω να κάνω μια ερώτηση: αυτά τα τηλέφωνα ποιος θα μας τα πληρώσει;», αναρωτήθηκε ο κ. Μπαλάσκας. «Έχετε κάποια παραπάνω πληροφορία;».

Σε επισήμανση δημοσιογράφου πως σε έλεγχο που ο πολίτης έδειξε το χαρτί εργαζόμενου, ο αστυνομικός πήρε τηλέφωνο στην ΕΡΓΑΝΗ να ρωτήσει, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. απάντησε «επειδή αυτό γίνεται, αυτό που θα κάνει ο αστυνομικός θα το κάνει από αυτό το τηλέφωνο. Για να αστειευτώ κιόλας, δεν γίνεται να πει στον πολίτη δώστε μου το τηλέφωνο πάρω. Όμως. έχω ακούσει πως συνάδελφος έχει ζητήσει από τον πολίτη να πάρει τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση. Όλο αυτό με τα τηλέφωνα είναι ένα θέμα, σοβαρά».

The Bachelor: Η Νικόλ λικνίζεται στην άμμο και το αποκαλυπτικό της φόρεμα… «στέλνει» τους followers της (vids)

Super League 1: «Αιώνιο» ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη – Με Λαμία ο Ολυμπιακός

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown: «Ή θα σας πιστέψω ή θα σας γράψω» λέει η ΕΛ.ΑΣ. για τον κωδικό 4!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.