ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Κικίλιας: Ανακοινώσεις το απόγευμα για τα νέα μέτρα

Lockdown - Κικίλιας: Σήμερα οι ανακοινώσεις για νέα μέτρα στην Αττική και το ολικό lockdown που έρχεται με κλειστά σχολεία και καταστήματα.
Lockdown – Κικίλιας: Ανακοινώσεις το απόγευμα για τα νέα μέτρα

Lockdown – Κικίλιας: Οι λοιμωξιολόγοι συνεδριάζουν εκτάκτως με εντολή Μητσοτάκη και αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις.

Lockdown – Κικίλιας: Ο Βασίλης Κικίλιας, προχώρησε σε ενημέρωση έξω από το κυβερνητικό «στρατηγείο» για τη σύσκεψη που έκανε η κυβέρνηση στο Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με την επιβολή του lockdown στην Αττική.

Εξερχόμενος από τη σύσκεψη και αναφορικά με το αναμενόμενο lockdown, ο υπουργός Υγείας δήλωσε:

«Η επιτροπή θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα, ύστερα από απόφαση του πρωθυπουργού, θα κάνει εισηγήσεις και θα ανακοινωθούν τα όποια μέτρα αποφασιστούν, εντός της ημέρας».

Στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδρίασαν εκτάκτως υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Θυμίζουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα, ο Κικίλιας είχε αποκαλύψει στο Open TV ότι θα εισηγηθεί σε λοιμωξιολόγους και κυβέρνηση την επιβολή ολικού lockdown στην Αττική, καθώς τόσο η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, όσο και η πληρότητα των νοσοκομείων, καθιστούν την επιβολή νέων μέτρων επιβεβλημένη.

Η κυβέρνηση σκέφτεται πλέον σοβαρά να προχωρήσει σε νέα μέτρα, ακόμη και σε καταστήματα που μέχρι τώρα λειτουργούν με click away αλλά και τα σχολεία, δημοτικά και γυμνάσια.

Αντίστοιχα μέτρα πιθανότατα θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη. Καθώς το ιικό φορτίο των λυμάτων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης παρουσιάζει μεγάλη αύξηση.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Κικίλιας: Ανακοινώσεις το απόγευμα για τα νέα μέτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.