ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Κορονοϊός: Χωρισμένη στα… δύο η επιτροπή των λοιμωξιολόγων – «Μπλόκο» στην απόφαση, πιέζει η Κυβέρνηση!

Lockdown – Κορονοϊός: Δύο «στρατόπεδα» στην επιτροπή των «λοιμωξιολόγων». Διαφωνία για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν!
Lockdown – Κορονοϊός: Χωρισμένη στα… δύο η επιτροπή των λοιμωξιολόγων – «Μπλόκο» στην απόφαση, πιέζει η Κυβέρνηση!

Lockdown – Κορονοϊός: Δύο «στρατόπεδα» στην επιτροπή των «λοιμωξιολόγων». Διαφωνία για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν!

Lockdown – Κορονοϊός: Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως θα καθυστερήσουν οι ανακοινώσεις από την πολιτεία για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Δύο «στρατόπεδα» έχουμε αυτή τη στιγμή στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Πιέζουν από την Κυβέρνηση για να βγει άμεσα η απόφαση.

Χωρισμένοι στα δύο είναι η επιτροπή των επιστημόνων. Δεν είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να κάνουν για να περιοριστεί ο κορονοϊός, σύμφωνα με τη δική τους σκοπιά τουλάχιστον. Ζήτησαν περισσότερο χρόνο, μία μέρα παράταση για την ακρίβεια, προκειμένου να πάρουν οριστική απόφαση. Αρνήθηκε η Κυβέρνηση, η οποία ζήτησε σήμερα να έχει την συνολική εικόνα. Πιέζεται πλέον η επιτροπή να δώσει την τελική της εισήγηση.

Με βάση αυτή θα πάρουν τις όποιες αποφάσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του. Αυτή είναι που περιμένουν για να πράξουν αναλόγως. Το… μπαλάκι με δυο λόγια έχει πάει καθαρά στους επιστήμονες. Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το επικοινωνιακό παιχνίδι. Διότι δεν πρέπει να το ξεχνάμε κι αυτό.

Ποια είναι τα δύο στρατόπεδα

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες συλλέγουμε. Υπάρχει μία πλευρά λοιμωξιολόγων που ισχυρίζεται πως χρειάζεται σκληρό και ολικό lockdown. Κλειστά σχολεία, κλειστό λιανεμπόριο και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 και μετά. Αυτή είναι η μία πλευρά.

Η άλλη… φωνή που υπάρχει στην επιτροπή, ισχυρίζεται πως μπορούν αυτά να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα. Εισηγούνται ανοιχτά σχολεία, λιανεμπόριο με click away και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 και μετά μόνο τα Σαββατοκύριακα. Το μόνο που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι πως η εστίαση θα παραμείνει κλειστεί. Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εστίαση.

Σε σχέση με άλλες φορές με δυο λόγια, δεν υπάρχει πλειοψηφία. Λέγεται πως είναι μοιρασμένες οι φωνές. Δεν υπάρχει κάποια από τις δύο απόψεις να επικρατεί. Πλέον θα αυξηθεί η πίεση και η ένταση ανάμεσα στους λοιμωξιολόγους. Είχε φανεί πάντως πως υπήρχε ένα αλαλούμ από τις δηλώσεις Σωτήρη Τσιόδρα μέσα στην εβδομάδα.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τα κρούσματα και την Πέμπτη είναι αυξημένα. Αυτό πιέζει ακόμα περισσότερο την επιτροπή να πάρει αποφάσεις. Άμεσα και με συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αποκλείεται από την επιτροπή το ολικό lockdown στην Αττική. Σε πρώτη φάση, διότι ας μην ξεχνάμε πως ότι ακούγεται αλλά απορρίπτεται στην πορεία παίρνει σάρκα και οστά. Τι σημαίνει απορρίπεται το ολικό Lockdown; Δεν θα κλείσουν και τα σχολεία και το λιανεμπόριο. Ένα από τα δύο όμως, αναμένεται να… θυσιαστεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Κορονοϊός: Χωρισμένη στα… δύο η επιτροπή των λοιμωξιολόγων – «Μπλόκο» στην απόφαση, πιέζει η Κυβέρνηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…