ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown Μύκονος: Καίριο πλήγμα στο νησί και τον τουρισμό! Χαμός με τις ακυρώσεις!

Αναστάτωση υπάρχει στο νησί από το Lockdown που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε μια τουριστική σεζόν που πήγαινε πολύ καλά.
Lockdown Μύκονος: Καίριο πλήγμα στο νησί και τον τουρισμό! Χαμός με τις ακυρώσεις!

Lockdown Μύκονος: Αναστάτωση υπάρχει στο νησί από το Lockdown που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε μια τουριστική σεζόν που πήγαινε πολύ καλά.

Lockdown Μύκονος: Όπως γράψαμε Μύκονος: Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες για τα μέτρα – Κίνδυνος για lockdown σε ακόμη πέντε περιοχές.

Το νησί της Μυκόνου, αυτή την στιγμή «βράζει» όχι μόνο από την ζέστη αλλά και από το Lockdown που επιβλήθηκε από χθες Σάββατο 17 Ιουλίου.

Οι DJ στις έξι έκλεισαν τους υπολογιστές τους, κατέβασαν τα ακουστικά τους και οι πελάτες έκατσαν στις θέσεις τους, στα περισσότερα beach bar του νησιού. Όλα αυτά ενώ φαινόταν πως η φετινή θα ήταν μία εξαιρετική τουριστικά σεζόν.

Οι ακυρώσεις σε ξενοδοχεία, beach bar και εστιατόρια έχουν αρχίσει ήδη σε μεγάλο βαθμό και αναμένεται να κορυφωθούν.

Ήδη όπως τονίζεται στο νησί, υπάρχουν χιλιάδες ακυρώσεις στα ξενοδοχεία και τις βίλες από τουρίστες που θα έρχονταν από το εξωτερικό. Την ίδια στιγμή οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι δεν έχουν ακόμα συνέλθει από το «σοκ».

Οι πελάτες μάλιστα δεν δείχνουν να θέλουν να αλλάξουν τις κρατήσεις τους σε άλλες ημερομηνίες που τους προτείνονται.

Πάμπλουτος Ισραηλινός που είχε προπληρώσει μία βίλα έναντι 50.000 ευρώ για δέκα μέρες, ήδη αναχώρησε μετά από τρεις μέρες παραμονής του σ’ αυτή.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον… αέρα γιατί με την μείωση του τουρισμού, αρκετό προσωπικό δεν θα χρειάζεται.

Ενώ τα δύο σωματεία ΣΕΔΕΜ και ΣΕΕΧΩΜ έβγαλαν ανακοίνωση με τίτλο: «Από το Δόξα ο Θεός στο βοήθα Παναγιά». Με τους επιχειρηματίες να κάνουν λόγο για δυσάρεστη έκπληξη από την κυβέρνηση μέσω του κ. Χαρδαλιά.

Τέλος σημειώνουν πως οι έντεκα αυτές ημέρες θα είναι ένας χαμένος αιώνας για τους ίδιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλοκαιρινή Άδεια: Δείτε αν είστε από αυτούς που δικαιούνται διπλή

Ολυμπιακός: Άρχισε τις ερωτήσεις για Τζολάκη ο Ραϊόλα!

Survivor – Σάκης Κατσούλης: Αυτές είναι οι άγνωστες φωτογραφίες λίγο πριν «πετάξει» για Άγιο Δομίνικο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown Μύκονος: Καίριο πλήγμα στο νησί και τον τουρισμό! Χαμός με τις ακυρώσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.