ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Παπαευαγγέλου: Σάλος με τη δήλωσή της «Μικρό ποσοστό θανάτων εκτός ΜΕΘ, 20%»

H καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου, προκάλεσε σάλο με δήλωση της.
Lockdown – Παπαευαγγέλου:  Σάλος με τη δήλωσή της «Μικρό ποσοστό θανάτων εκτός ΜΕΘ, 20%»

Lockdown – Παπαευαγγέλου: H καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου, προκάλεσε σάλο με δήλωση της.

Lockdown – Παπαευαγγέλου: H καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου στο παρελθόν τόνισε πως τα μέτρα δεν απέδωσαν.

Η δήλωση της όμως πως το 20% των θανάτων εκτός ΜΕΘ, είναι μικρό ποσοστό, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media.

Ένα σκέλος ερώτησης που έγινε από δημοσιογράφο, έγινε και για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ, με την καθηγήτριας Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας να απαντά σε αυτό το κομμάτι λέγοντας.

«Προφανώς υπάρχουν και θάνατοι εκτός ΜΕΘ. Πάντα υπήρχαν. Είναι πολύ μικρό ποσοστό των ασθενών που χάνουν την ζωή τους, εκτός ΜΕΘ. Πολύ μικρό. 20% νομίζω», είπε χαρακτηριστικά.

Αν δεν έκανε κάποιο λάθος, τότε μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, καθώς πρόκειται για 1 στους 5. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που είπε πως «Πάντα υπήρχαν», αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είναι φαινόμενο που υπάρχει στο τελευταίο κύμα που βιώνει η χώρα, αλλά υπήρχε και πιο πριν.

Μάλιστα, μέχρι και την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου δεν δόθηκε κάποια διευκρίνηση που να αλλάζει τα όσα είπε.

Netflix: Νέες σειρές και ταινίες έρχονται τον Απρίλιο

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά πρόεδρε – Σας ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σας στον σύλλογο!»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Παπαευαγγέλου: Σάλος με τη δήλωσή της «Μικρό ποσοστό θανάτων εκτός ΜΕΘ, 20%»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.