ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Πόλη «φάντασμα» η Αθήνα – Έλεγχοι από την αστυνομία και απολυμάνσεις (vid+pics)

To lockdown που εφαρμόζεται από το πρωί του Σαββάτου (7/11) και για τις τρεις επόμενες εβδομάδες έχει ήδη αλλάξει την εικόνα των μεγάλων ελληνικών πόλεων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έρχονται έφοδοι για πάρτι σε σπίτια Χαρακτηριστική η εικόνα της άδειας Αθήνας που θύμιζε πόλη… φάντασμα (όπως και στο πρώτο lockdown) σε μια μέρα που κανονικά το...
Lockdown: Πόλη «φάντασμα» η Αθήνα – Έλεγχοι από την αστυνομία και απολυμάνσεις (vid+pics)

To lockdown που εφαρμόζεται από το πρωί του Σαββάτου (7/11) και για τις τρεις επόμενες εβδομάδες έχει ήδη αλλάξει την εικόνα των μεγάλων ελληνικών πόλεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Έρχονται έφοδοι για πάρτι σε σπίτια

Χαρακτηριστική η εικόνα της άδειας Αθήνας που θύμιζε πόλη… φάντασμα (όπως και στο πρώτο lockdown) σε μια μέρα που κανονικά το κέντρο της πρωτεύουσας θα έσφυζε από ζωή.

Πάντως συνεργεία του δήμου Αθηναίων έχουν βγει στις πλατείες και σε κεντρικούς προχωρώντας σε απολύμανση των δημόσιων χώρων.

Παράλληλα έντονη είναι και η παρουσία της Αστυνομίας σε κεντρικούς δρόμους προκειμένου να γίνονται έλεγχοι σε τυχόν παραβάτες.

Μάλιστα σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου που μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 «από τις 6 το πρωί η εικόνα είναι αισιόδοξη. Η πλειοψηφία έχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη τήρησης των μέτρων. Η κίνηση είναι ελάχιστη και κυρίως κινούνται άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις».

Όπως είπε, μάλιστα, υπήρξε ένας πολύ μικρός αριθμός τους οποίους η αστυνομία χρειάστηκε να «γυρίσει σπίτι» και όταν «χρειάστηκε

Τέλος να σημειώσουμε ότι έντονη είναι η παρουσία και της τροχαίας στα διόδια των Αφιδνών για όσου πολίτες προσπαθούν να ταξιδέψουν εκτός Αττικής σήμερα, μέρα πρεμιέρας του καθολικού lockdown.

Άνδρες της Τροχαίας βρίσκονται στο σημείο από τις πρώτες πρωινές ώρες ζητώντας από τους οδηγούς το απαραίτητο έγγραφο μετακίνησης. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που το διέθεταν, με αποτέλεσμα οι Αρχές να γυρίζουν τους παραβάτες πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Lockdown: Οι 6 κωδικοί των SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις (vid)

Lockdown: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την σχεδόν άδεια Αθήνα

Lockdown: Πόλη «φάντασμα» η Αθήνα - Έλεγχοι από την αστυνομία και απολυμάνσεις (vid+pics)

Lockdown: Πόλη «φάντασμα» η Αθήνα - Έλεγχοι από την αστυνομία και απολυμάνσεις (vid+pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown: Πόλη «φάντασμα» η Αθήνα – Έλεγχοι από την αστυνομία και απολυμάνσεις (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.