ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown σε όλη τη χώρα: Οριστικό ανακοινώνεται αύριο!

Ολικό lockdown στην Αττική αλλά και πανεθνικό σε όλη τη χώρα εισηγείται η επιτροπή λοιμωξιολόγων στον πρωθυπουργό σε μια ύστατη προσπάθεια να αναχαιτιστεί η διασπορά του κορονοϊού. Οι ειδικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο απευκταίο ενδεχόμενο βλέποντας καθημερινά να αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στην υπόλοιπη χώρα. Ετσι, στη σύσκεψη που είχαν...
Lockdown σε όλη τη χώρα: Οριστικό ανακοινώνεται αύριο!

Ολικό lockdown στην Αττική αλλά και πανεθνικό σε όλη τη χώρα εισηγείται η επιτροπή λοιμωξιολόγων στον πρωθυπουργό σε μια ύστατη προσπάθεια να αναχαιτιστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Οι ειδικοί επιστήμονες έχουν καταλήξει στο απευκταίο ενδεχόμενο βλέποντας καθημερινά να αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.

Ετσι, στη σύσκεψη που είχαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι λοιμοξιωλόγοι εισηγήθηκαν να κάνει γενικό lockdown στην Αττική για ένα μήνα. Το δεύτερο σενάριο είναι καθολικό lockdown ανά την επικράτεια που είναι δεύτερο σενάριο. Άλλωστε ήδη μεγάλα κομμάτια της χώρας βρίσκονται σε lckdown.

Η εισήγηση είναι αυτό να ισχύσει άμεσα, τα επόμενα 24ωρα!

Ετσι, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αύριο στις 12.00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Πηγή: iefimerida

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown σε όλη τη χώρα: Οριστικό ανακοινώνεται αύριο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.