ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Σταδιακή άρση: Τι θα ανοίξει από την ερχόμενη Δευτέρα

Μετά το άνοιγμα νηπιαγωγείων και δημοτικών, η κυβέρνηση εξετάζει χαλάρωση του αυστηρού lockdown την επόμενη εβδομάδα.
Lockdown – Σταδιακή άρση: Τι θα ανοίξει από την ερχόμενη Δευτέρα

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star για την επόμενη εβδομάδα και τα σχέδια της κυβέρνησης.

Μετά το άνοιγμα νηπιαγωγείων και δημοτικών, η κυβέρνηση εξετάζει χαλάρωση του αυστηρού lockdown την επόμενη εβδομάδα.

Τα μέτρα θα αφορούν κυρίως το λιανεμπόριο.

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων είναι εκείνη που θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση πότε και πόσο πρέπει να χαλαρώσει το lockdown.

Ανά βδομάδα θα κρίνονται οι αριθμοί και η τελική εισήγηση θα βγαίνει κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή Λοιμοξιολόγων κάθε Παρασκευή.

Με λουκέτο απειλούνται χιλιάδες γυμναστήρια – Τι θα γίνει με τις συνδρομές

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι και αυτή τη στιγμή, τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ανοίγει το λιανεμπόριο με μορφή που θα αποφασιστεί στο τέλος της εβδομάδας, τα κομμωτήρια με αυστηρά μέτρα, τα βιβλιοπωλεία με φυσική παρουσία του πελάτη και τα ΚΤΕΟ μόνο με ραντεβού.

Οι τελικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από την κυβέρνηση. Το άνοιγμα των νηπιαγωγείων και των δημοτικών δεν συνεπάγεται και το άμεσο άνοιγμα των υπόλοιπων βαθμίδων.

Ειδικά για τη Γ’ Λυκείου και τα Γυμνάσια, η αναμονή θα ξεπεράσει τις 15 ημέρες με ένα μήνα και οι μαθητές θα συνεχίσουν με την τηλεκπαίδευση.

Όσο για την εστίαση, είναι κάτι που δε συζητείται προς το παρόν. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

 

ΣΟΚ- Αυτοκτονία έξω από το Ωδείο Αθηνών – Τον βρήκαν κρεμασμένο από τη γραβάτα του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Σταδιακή άρση: Τι θα ανοίξει από την ερχόμενη Δευτέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.