ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown-Το παραδέχτηκε η Παγώνη: Η καραντίνα θα λήξει μετά τον Απρίλιο!

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για το lockdown που περνάμε, τονίζοντας ότι μετά τον Απρίλιο θα έχουμε λήξη και επιστροφή σε κάποια κανονικότητα.
Lockdown-Το παραδέχτηκε η Παγώνη: Η καραντίνα θα λήξει μετά τον Απρίλιο!

Lockdown: Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για το lockdown που περνάμε, τονίζοντας ότι μετά τον Απρίλιο θα έχουμε λήξη και επιστροφή σε κάποια κανονικότητα.

Lockdown: Καλεσμένη στον ΣΚΑΪ βρέθηκε η Ματίνα Παγώνη, προκειμένου να μιλήσει για τον κορονοϊό και την πορεία που έχει μέχρι τώρα το lockdown.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, τόνισε ότι μπορεί να διανύουμε την τελευταία εβδομάδα lockdown, μετά και την προσπάθεια αύξησης των κλινών. Προϋπόθεση είναι η μείωση των κρουσμάτων κάτω από 1000.

«Μην περιμένουμε μείωση των διαδωληνωμένων. Μας ενδιαφέρει ο αριθμός των κρουσμάτων και των νοσηλευομένων σε απλές κλίνες Covid», ήταν τα λόγια της.

Ακόμα αναφέρθηκε στο άνοιγμα κάποιων δραστηριοτήτων, λέγοντας ότι: «Το άνοιγμα μπορεί να το δούμε και τη Δευτέρα που έρχεται, θα εξαρτηθεί όμως από τους αριθμούς που θα έχουμε αυτή τη βδομάδα. Αν όλα πάνε καλά αυτή τη βδομάδα μπορεί η επιτροπή να ξεκινήσει να συζητάει μείωση περιορισμών και να εισηγηθεί την απόφασή της.»

Σχετικά με το τι θα ανοίξει πρώτο, είπε ότι «προτεραιότητα θα δοθεί όπως και την προηγούμενη φορά στα δημοτικά και ταυτόχρονα άνοιγμα της αγοράς με click away».

Για την εστίαση, τόνισε ότι «η ιστορία αυτή πάει λίγο μακριά. Δε μπορεί να ανοίξει η εστίαση αν δεν ανοίξουν σχολεία και αγορά. Από τον Απρίλιο και μετά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κορονοϊός – Lockdown: Πότε θα «ξεμπλοκάρει» η μετακίνηση εκτός νομού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown-Το παραδέχτηκε η Παγώνη: Η καραντίνα θα λήξει μετά τον Απρίλιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.