ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λογαριασμοί, φυσικό αέριο και ρεύμα – Τι θα γίνει – Οι επιδοτήσεις

Όλα όσα θα γίνουν με τους λογαριασμούς φυσικού αερίου και ηλεκτροδότησης εξήγησε ο Κώστας Σκρέκας. 
Λογαριασμοί, φυσικό αέριο και ρεύμα – Τι θα γίνει – Οι επιδοτήσεις

Το ότι ο Κώστας Σκρέκας έχει τη λύση στο ενεργειακό και οικονομικό πρόβλημα είναι γνωστό. Αυτή τη φορά, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξήγησε τι πρόκειται να γίνει με τους λογαριασμούς φυσικού αερίου και ηλεκτροδότησης.

Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, δεν γίνονται διακοπές ρεύματος στην καρδιά του χειμώνα για τους δικαιούχους κοινωνικού τιμολογίου και δικαιούχους επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δεν ξεχνάμε φυσικά το απίστευτο ρεσιτάλ αναλγησίας, ζητώντας από τους πολίτες να μην αφήνουν ανοιχτά τα φώτα! Τουλάχιστον, αν και με μεγάλη καθυστέρηση παραδέχθηκε ότι η χώρα έχει την πιο ακριβή χονδρική τιμή στην Ευρώπη, μαζί με την Ιταλία.

«Επίσης έχουμε δημιουργήσει έκτακτο αριθμό ενεργειακής αλληλεγγύης, τον 15902 όπου όποιος βρίσκεται σε απολυτή οικονομική δυσχέρεια και επανασυνδέεται το ρεύμα του» υπενθύμισε.

Από ‘κει και πέρα, εξήγησε ότι η Πολιτεία πληρώνει το κόστος επανασύνδεσης και αποπληρώνει και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι 6.000 ευρώ, το 100% των ληξιπρόθεσμων κι από εκεί και πάνω ένα ποσοστό των παλαιότερων οφειλών.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λογαριασμοί, φυσικό αέριο και ρεύμα – Τι θα γίνει – Οι επιδοτήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.