ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λογαριασμοί ρεύματος: Αυτές είναι οι παγίδες στα τιμολόγια

Πολλές οι παγίδες που κρύβονται στους λογαριασμούς του ρεύματος.
Λογαριασμοί ρεύματος: Αυτές είναι οι παγίδες στα τιμολόγια

Λογαριασμοί ρεύματος: Πολλές είναι οι εταιρείες που προσπαθούν να βγούνε κερδισμένες δημιουργώντας παγίδες στα τιμολόγια που καλούνται να πληρώσουν οι καταναλωτές για το ρεύμα.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξει κανείς πριν επιλέξει πάροχο ενέργειας, όμως τα τα ψιλά γράμματα των νέων τιμολογίων μας αναγκάζουν να είμαστε με τα μάτια ορθάνοιχτα.

Από τις 1/8 έχουν έρθει στο προσκήνιο τα νέα τιμολόγια για το ηλεκτρικό ρεύμα με ορισμένες εταιρείες επιχειρούν να εμφανίσουν τις κρατικές επιδοτήσεις ως δικές τους εκπτώσεις, κάτι που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα.

Λογαριασμοί ρεύματος: Αυτές είναι οι παγίδες στα τιμολόγια

– Διαφημίσεις με στόχο την παραπλάνηση

– Πάγιες χαμηλές χρεώσεις  που αφορούν μόνο λίγους μήνες

– Δύο διαφορετικές χρεώσεις αλλά για το ίδιο πρόγραμμα

– Χαμηλές χρεώσεις αλλά με τσουχτερό πάγιο

– Διαφορά στις τιμές κιλοβατώρας ανά κλίμακα κατανάλωσης

Σύμφωνα επίσης με τα ανέφερε το κανάλι του Open, τα νέα τιμολόγια που έχουν ισχύ από την πρώτη ημέρα του Αυγούστου είναι πλέον πανάκριβα.

Η απόφαση των Κυβερνώντων να αφαιρέσουν την κρατική επιδότηση έχει οδηγήσει τους Έλληνες καταναλωτές σε απόγνωση καθώς πλέον καλούνται να επωμιστούν το 100% στην τιμή της κιλοβατώρας, τη στιγμή μάλιστα που η τιμή έχει εκτοξευθεί έως και 130%.

Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνονται τα οικονομικά χτυπήματα στους Έλληνες πολίτες που την ίδια ώρα βλέπουν νέα αύξηση των τιμών στα βασικά αγαθά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λογαριασμοί ρεύματος: Αυτές είναι οι παγίδες στα τιμολόγια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.