ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λονδίνο: Η στιγμή της επίθεσης νεαρών σε δύο γυναίκες επειδή δε φιλήθηκαν (vid)

Λονδίνο: Η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου. Στις 30 Μαΐου δύο γυναίκες δέχτηκαν επίθεση σε λεωφορεία της αγγλικής πρωτεύουσας. Αιτία οι σεξουαλικές προτιμήσεις τους.
Λονδίνο: Η στιγμή της επίθεσης νεαρών σε δύο γυναίκες επειδή δε φιλήθηκαν (vid)

Λονδίνο: Η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου. Στις 30 Μαΐου δύο γυναίκες δέχτηκαν επίθεση σε λεωφορεία της αγγλικής πρωτεύουσας. Αιτία οι σεξουαλικές προτιμήσεις τους. Με τον επιτιθέμενο να τους ζητάει να φιληθούν, αφού είναι ζευγάρι.

Όταν εκείνες δε δέχτηκαν, τους επιτέθηκε, χτυπώντας με γροθιές στο πρόσωπο και τις δύο!

Έξι μήνες μετά, η μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο της επίθεσης, από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου!

Το υλικό προκαλεί τρόμο και συνάμα θυμό. Με τον νεαρό να προκαλεί τις δύο γυναίκες κάνοντας χειρονομίες. Και αφού κάνει την επίθεση στην πρώτη, χτύπησε και τη σύντροφό της, η οποία έσπευσε να τη βοηθήσει.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση στο Λονδίνο, προσοχή έχει σκληρές εικόνες:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λονδίνο: Η στιγμή της επίθεσης νεαρών σε δύο γυναίκες επειδή δε φιλήθηκαν (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.