ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Λουκέτο» για 48 ώρες στο «Nammos» της Πάρου

Μετά από έλεγχο το απόγευμα της Παρασκευής
«Λουκέτο» για 48 ώρες στο «Nammos» της Πάρου

Οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο κλιμάκωσης των φοροελέγχων στους τουριστικούς προορισμούς έβαλαν «λουκέτο» για 48 ώρες στο γνωστό beach bar restaurant, Aspro, στην Πάρο το απόγευμα της Παρασκευής.

Μετά τη διενέργεια ελέγχου στο γνωστό μαγαζί, το οποίο θεωρείται το «Nammos» της Πάρου, διαπιστώθηκε πως δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις για 17 παραγγελίες. Ως εκ τούτου, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ προχώρησαν σε διήμερο λουκέτο, όπως προβλέπει ο νόμος.

Κατά τις πληροφορίες, οι δικηγόροι της επιχείρησης προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Σύρου, ζητώντας αναστολή της απόφασης, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά τους.

Από το πρωί του Σαββάτου, επώνυμοι πελάτες, που είχαν κάνει κράτηση για ξαπλώστρες και ομπρέλα, πήγαν στο σημείο, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί. Τελικά, έφυγαν άπραγοι.

πηγή: insider.gr

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Λουκέτο» για 48 ώρες στο «Nammos» της Πάρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.