ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουκέτο και πρόστιμα σε 5 μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά στην Αττική

Με λουκέτο τιμωρήθηκαν πέντε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά στην Αττική, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμα. Ο λόγος; Οι έλεγχοι που έγιναν για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, δεν ήταν και οι… καλύτεροι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε επιχείρηση ελέγχων που χθες το βράδυ από κλιμάκια...
Λουκέτο και πρόστιμα σε 5 μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά στην Αττική

Με λουκέτο τιμωρήθηκαν πέντε μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά στην Αττική, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμα.

Ο λόγος; Οι έλεγχοι που έγιναν για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, δεν ήταν και οι… καλύτεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έγινε επιχείρηση ελέγχων που χθες το βράδυ από κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αστυνομίας, σε καταστήματα εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές του Πειραιά, όπως στο Τουρκολίμανο, στην περιοχή του Κεραμεικού στην Αθήνα και στο Γκάζι, ανεστάλη η λειτουργία πέντε μεγάλων νυχτερινών μαγαζιών και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους περίπου 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα «σφραγίζονται» άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουκέτο και πρόστιμα σε 5 μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά στην Αττική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.