ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουτράκι: Τραγωδία με 26χρονο νεκρό σε τροχαίο (pics+vid)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Λουτράκι, με έναν 26χρονο οδηγό να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/5) στο Λουτράκι στην Κόρινθο, με ένα νεαρό οδηγό να χάνει τη ζωή του. Όπως αναφέρει το korinthostv.gr για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά μεταξύ τους μέσα σε κατοικημένη...
Λουτράκι: Τραγωδία με 26χρονο νεκρό σε τροχαίο (pics+vid)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο Λουτράκι, με έναν 26χρονο οδηγό να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/5) στο Λουτράκι στην Κόρινθο, με ένα νεαρό οδηγό να χάνει τη ζωή του.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δύο οχήματα συγκρούστηκαν σφοδρά μεταξύ τους μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα τρία πυροσβεστικά οχήματα και στο ένα όχημα υπήρχε ένας εγκλωβισμένος χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος μετά τις απαραίτητες ενέργειες για τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Οι επιβαίνοντας του άλλου οχήματος μεταφέρθηκαν και αυτοί τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Έρευνα για αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Α.Τ Λουτρακίου.

Λουτράκι Τροχαίο

Λουτράκι Τροχαίο

Προσοχή Απάτη: Μην σηκώσετε το τηλέφωνο αν δείτε αυτόν τον αριθμό

Εμβόλια: Τα ποσοστά στα αντισώματα όσων εμβολιάζονται με Pfizer ή AstraZeneca

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουτράκι: Τραγωδία με 26χρονο νεκρό σε τροχαίο (pics+vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.