ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λοβέρδος: Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΚΙΝΑΛ – Οι Ατάκες-φωτιά και το tweet

Ο Ανδρέας Λοβέρδος λίγο πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ αποκάλυψε πως εάν εκλεγεί, θα επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ
Λοβέρδος: Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΚΙΝΑΛ – Οι Ατάκες-φωτιά και το tweet

Μανίκια φαίνεται πως σηκώνουν στο ΚΙΝΑΛ, καθώς η μάχη μπαίνει στην τελική ευθεία. Έτσι ο Ανδρέας Λοβέρδος θέλησε να στείλει το μήνυμά του πριν τις εσωκομματικές εκλογές.

«Όσο θα παραμένουμε στο 5%, 6%, 7% οι αντίπαλοι θα μας αντιμετωπίζουν ως λάφυρο λεηλατώντας σήματα, συνθήματα και χρώματα. Ένα είναι το δίλημμα: ποιος μπορεί να βγάλει την παράταξη από αυτό το τέλμα;», ανέφερε το tweet που έκανε την Κυριακή (19/9) ο Λοβέρδος. Είχε προηγηθεί η συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega.

Εκεί μεταξύ άλλων είπε ότι «εγώ μιλώ για επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ. Άρα δεν έχει ΚΙΝΑΛ. Ένα πολιτικό φορέα, ένα κόμμα που άλλαξε την Ελλάδα, θέλουμε να ξανά γυρίσουμε στις καλές μέρες. Το όνομα ΠΑΣΟΚ το σηματοδοτεί αυτό ως τάση και ελπίδα.

Όποιος μιλά για ΠΑΣΟΚ μιλά για ένα μεγάλο κόμμα. Άρα το ερώτημα με ποιον θα πάτε, ποιανού θα είστε δεκανίκι, δεν στέκει., απορρίπτεται. Εάν εκλεγώ, θα διαμορφώσω τις συνθήκες ότι οι άλλοι θα ρωτάν αν θα έρθουν μαζί μας ή όχι».

Μεταξύ άλλων άφησε και αιχμές για τη Φώφη Γεννηματά λέγοντας πως «τα δημοσκοπικά δεδομένα με έκαναν να βγω μπροστά και να διεκδικήσω την ηγεσία της παράταξης. Τα δημοσκοπικά δεδομένα που μας αιχμαλωτίζουν, στο 6, 7, 8% δεν με εκφράζουν. Υπόσχομαι ότι οι δυνάμεις της δικής μας παράταξης θα υπερδιπλασιαστούν. Κι εγώ μπορώ».


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λοβέρδος: Ανεβαίνουν οι τόνοι στο ΚΙΝΑΛ – Οι Ατάκες-φωτιά και το tweet», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.