ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαχαιρίτσας: Υπήρχε απινιδωτής 200 μέτρα από το σπίτι του

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μια σημαντική αποκάλυψη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που έφυγε στα 63 του χρόνια έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Μαχαιρίτσας: Υπήρχε απινιδωτής 200 μέτρα από το σπίτι του

Μαχαιρίτσας: Μια σημαντική αποκάλυψη λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδοποιού, που έφυγε στα 63 του χρόνια έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9) πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στον ιερό ναό του νεκροταφείου Ζωγράφου, παρουσία όλων των φίλων, γνωστών και αγνώστων που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν.

Η οικογένεια τού ζήτησε αντί στεφάνων να υπάρξει χρηματική δωρεά στην πρωτοβουλία «Μαζί για το παιδί» καθώς ο Μαχαιρίτσας είχε προγραμματίσει συναυλία στο Ηρώδειο, μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Παράλληλα, μια νέα αποκάλυψη έκανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το μοιραίο βράδυ που έφυγε από τη ζωή στον τόπο καταγωγής του, τον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο χωριό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στον Πτελεό Βόλου, υπάρχει απινιδωτής, ο οποίος μάλιστα τοποθετήθηκε μετά από δωρεά στο ΚΕΠ του χωριού που βρίσκεται στα 200 μέτρα από το σπίτι του αγαπημένου τραγουδοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η εκτίμηση στην Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο απινιδωτής είναι δηλωμένος στο ΕΚΑΒ από 1/11/18. Μάλιστα υπάρχουν τέσσερα τηλέφωνα ανάγκης κολλημένα στην είσοδο και δύο άνθρωποι που έχουν κάνει ειδικά σεμινάρια και ξέρουν πώς λειτουργεί και δύο φορείς της περιοχής.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε και ο τεχνικός υπεύθυνος κανείς το βράδυ που πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν ειδοποιήθηκε για να επέμβει. Συνήθως ειδοποιούνται τηλεφωνικά, όπως έγινε και τον Ιούλιο σε άλλο περιστατικό. Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το ΕΚΑΒ, ο φορέας επισήμως δε δίνει εντολές ούτε συνδέεται με τους απινιδωτές που χρησιμοποιούνται στους δήμους.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαχαιρίτσας: Υπήρχε απινιδωτής 200 μέτρα από το σπίτι του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.