ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαχαιρίτσας: Ο πολιτικός κόσμος τον αποχαιρετά

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση τα ξημερώματα της Δευτέρας, πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή.
Μαχαιρίτσας: Ο πολιτικός κόσμος τον αποχαιρετά

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση τα ξημερώματα της Δευτέρας, πως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή.

Ο γνωστός τραγουδοποιός έφυγε στα 63 του χρόνια με τις πρώτες πληροφορίες να κάνω λόγο πιθανότατα για καρδιακή προσβολή.

Μέσα από τα social media άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής τον αποχαιρετούν και θυμούνται αγαπημένους τους στίχους και τραγούδια.

«Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας μεγάλος τραγουδοποιός και η απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας. Ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά», αναφέρει στο twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Ένας μεγάλος τραγουδοποιός, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, δεν είναι πια κοντά μας. Τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν πάντα».

«Μοιάζουν όλα στου χρόνου τη δίνη σαν φωνές που ο άνεμος σβήνει, ό,τι ωραίο μας φαίνεται λίγο. Είναι αργά πρέπει να φύγω’. Οι στίχοι του Νίκου Μπότσα από το τραγούδι του Λαυρέντη «Άλλαξαν πολλά» για ένα αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.» έγραψε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Υπήρξε τραγουδιστής ορόσημο για τη σύγχρονη Ελλάδα. Αιωνία του η μνήμη», ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Τέλος, ο Νίκος Κοτζιάς έγραψε: «Έφυγε από κοντά μας ο Λαυρέντης, αλλά δεν θα σταματήσουν να μας συνοδεύουν στα αυτιά, στο μυαλό και στην ψυχή μας οι μελωδίες και η φωνή του. Εφεξής θα τραγουδά στη γειτονιά των αγγέλων, μαζί με τους πρόσφυγες από τη γη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαχαιρίτσας: Ο πολιτικός κόσμος τον αποχαιρετά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.