ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαχαιρίτσας: Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό τραγουδιστή

Μαχαιρίτσας: Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στον ιερό ναό του νεκροταφείου Ζωγράφου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας. Πολλοί φίλοι του γνωστού τραγουδιστή, βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να του πουν το τελευταίο «αντίο» και να τον αποχαιρετήσουν. Μαχαιρίτσας: Ανάμεσα σε αυτούς οι Γιώργος και Άννα Νταλάρα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και...
Μαχαιρίτσας: Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό τραγουδιστή

Μαχαιρίτσας: Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στον ιερό ναό του νεκροταφείου Ζωγράφου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του, Μαρέβας.

Πολλοί φίλοι του γνωστού τραγουδιστή, βρέθηκαν εκεί, προκειμένου να του πουν το τελευταίο «αντίο» και να τον αποχαιρετήσουν.

Μαχαιρίτσας: Ανάμεσα σε αυτούς οι Γιώργος και Άννα Νταλάρα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου, ο Γιάννης Κότσιρας, η Βάσια Τριφύλλη και άλλοι δεκάδες καλλιτέχνες.

Αρκετοί από αυτούς θέλησαν να πουν και κάποια τελευταία λόγια, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να αναφέρει:

«Χτες το βράδυ αντί να τραγουδάμε στο Ηρώδειο έπρεπε να καθίσω να γράψω αυτό τον αποχαιρετιστήριο λόγο. Μπήκες την πρώτη μέρα θυμάμαι στο στούντιο φουριόζος αλλά μετά έσκασες ένα μεγάλο χαμόγελο και κατάλαβα ότι έχω να κάνω με έναν χρυσό άνθρωπο. Από τη πρώτη στολή η που βρεθήκαμε στη σκηνή ήταν σαν να είμαστε μαζί για χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ελευθέριος Βενιζέλος: Πωλείται το 30% του αεροδρομίου!

Ο τίτλος μας είναι 40 χρόνια επιτυχία . Είχες το χάρισμα της επικοινωνίας με τον κόσμο . Ο Λαυρέντης , ο Μελωδός μου , έλεγα. Σαν κεραυνός έπεσε στα κεφάλια μας το τραγικό νέο και θρηνούμε όλοι το δικό μας άνθρωπο. Μοιραστήκαμε τα πάντα σαν αδέρφια. Μου μιλούσε για τις μεγάλες του αγάπες τη σύντροφο του Ελένη , την κόρη του Κλάρα , τον αδερφό του και τους φίλους του. Η τελευταία μας συναυλία ήταν την Παρασκευή και μου είπε: Τι άλλο θέλουμε Νικολάκη μου, δεν μας βαρέθηκαν τόσα χρόνια ο κόσμος έρχονται κι ακούν τα τραγουδάκια μας . Έφυγε χαρούμενος. Καλό σου ταξίδι , φίλε μου».

 

 

 

 

 

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαχαιρίτσας: Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό τραγουδιστή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.