ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία – Προς εκκένωση χωριό

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής, στο Γραμματικό Ηλείας. Mεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή Γραμματικό Λαντζοϊού, στον Πύργο Ηλείας. Αυτή την ώρα, η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη και έχει φτάσει να απειλεί χωριά της Αρχαίας Ολυμπίας. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.gr, οι φλόγες απειλούν τα χωριά Χελιδόνι, Καυκανιά και Πουρνάρι, ενώ ο μηχανισμός της...
Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία – Προς εκκένωση χωριό

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής, στο Γραμματικό Ηλείας.

Mεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής σε δασική έκταση στην περιοχή Γραμματικό Λαντζοϊού, στον Πύργο Ηλείας.

Αυτή την ώρα, η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη και έχει φτάσει να απειλεί χωριά της Αρχαίας Ολυμπίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.gr, οι φλόγες απειλούν τα χωριά Χελιδόνι, Καυκανιά και Πουρνάρι, ενώ ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει εκκένωση τους, αν χρειαστεί.

Έπειτα από εισήγηση του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων, οι κάτοικοι της κοινότητας Χελιδόνι, του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, έχουν συγκεντρωθεί, για προληπτικούς λόγους, σε ασφαλές σημείο της κοινότητας.


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία – Προς εκκένωση χωριό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.