ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad Clip: Έκανε post μετά τη σύλληψη – Τι αναφέρει (vid)

Ο γνωστός ράπερ, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μοσχάτο.
Mad Clip: Έκανε post μετά τη σύλληψη – Τι αναφέρει (vid)

Ο γνωστός ράπερ Mad Clip, κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μοσχάτο.

Ο κόσμος της ραπ έχει θορυβηθεί με το άκουσμα της είδησης ότι ο γνωστός ράπερ Mad Clip συνελήφθη από την Αστυνομία στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη.

Κατά τη διάρκειά της ο ράπερ παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια, οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος μουσικός αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του δεν ασκήθηκε δικογραφία, ενώ αντίθετα, βεβαιώθηκαν σε βάρος του σειρά παραβάσεων με υψηλά χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης και αφέθηκε ελεύθερος.

Πάντως την Παρασκευή (19/2) είχε διάθεση για πλάκα, όπως μαρτυρά το video που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Mad Clip δημοσίευσε τη στιγμή που παίζει ένα video game με αυτοκίνητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κόσμος της ραπ θορυβείται για δεύτερη φορά μετά την υπόθεση Lamanif.

Ιδού το post του Mad Clip:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mad Clip: Έκανε post μετά τη σύλληψη – Τι αναφέρει (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!