ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad Clip: Ποιος ήταν ο τράπερ που έχασε τη ζωή του

Τα κότερα, η μεγάλη ζωή και η ταχύτητα, που τελικά στέρησε τη ζωή στον Mad Clip.
Mad Clip: Ποιος ήταν ο τράπερ που έχασε τη ζωή του

Ο ράπερ Mad Clip ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του μετά από δυστύχημα στο ύψος της Βουλιαγμένης όταν επέστρεφε από ένα γάμο…

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, από το πρωί νεαροί φαν της trap μουσικής και συνάδελφοί του πηγαίνουν στο σημείο του τροχαίου που σκοτώθηκε ο Mad Clip για να να αποτίσουν φόρο τιμής.

Ο Mad Clip λάτρευε παθολογικά την ταχύτητα, το είχε άλλωστε εξομολογηθεί δημόσια και τελικά αποδείχτηκε πως αυτή ήταν, που του στέρησε τη ζωή, σε ηλικία μόλις 34 ετών και αφού είχε καταφέρει να ζήσει, για λίγο μόνον, το όνειρό του.

Τα τραγούδια του Mad Clip – το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος – είχαν καταφέρει να αποσπάσουν εκατομμύρια views στο YouTube. Το όνομα Mad Clip στην πραγματικότητα είναι αρκτικόλεξο και σημαίνει Money and drugs Can’t live in poverty.

O Mad Clip ήταν Ελληνοαμερικανός. Γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά έξω από τη Νέα Υόρκη όπου και έζησε τα εφηβικά του χρόνια πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, το 2016, όταν ήταν 13 ετών μετά τον χωρισμό των γονιών του.

Ονειρευόταν να ξεφύγει από όλα όσα τον έπνιγαν και να γευτεί την επιτυχία, τη δόξα, τη μεγάλη ζωή, τα όμορφα κορίτσια, τα ακριβά αυτοκίνητα.

Στα 22 του πήγε στην Κύπρο όπου έκανε τις πρώτες του συνεργασίες στην trap μουσική. Επέστρεψε στη γενέτειρά του στη Νέα Υόρκη, αργότερα πήγε στο Λονδίνο και το 2016 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα. Το 2004 εντάχθηκε στην μουσική κολεκτίβα Outkast Excellence.

Όταν ήταν 27 ετών ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ με τίτλο «Eimai Trelos».

Το τραγούδι του «Dealer» έγινε μεγάλη επιτυχία και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το Kotera, Sinthikes κι άλλα.

Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το «Super trapper», το «O Amerikanos LP», το «Super Trapper 2» και το «Still Active» σε συνεργασία με τον Strat.

Ο Mad Clip είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την τραγουδίστρια Josephine στο τραγούδι «Fimi» και την Ελένη Φουρέιρα στο τραγούδι «Mporei»:

Ο ράπερ είχε γνωστός και με το όνομα «Αμερικανός», καθώς στα πρώτα του βήμα έγραφε και τραγουδούσε στα αγγλικά.

Τον Φεβρουάριο απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς είχε γίνει γνωστό πως δεν σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας, ενώ είχε ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξη. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν λίγη ώρα αργότερα. Τελικά σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του είναι το «Kotera»:

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο του δυστύχημα (pics)

Mad Clip: Τα stories στο instagram πριν το θανατηφόρο τροχαίο – Ήταν σε γάμο φίλου του

Κορονοϊός – Εμβόλια Κωνσταντίνος Αρβανίτης: «Από 150 θανάτους το χρόνο από εμβόλια, η Αμερική… τρέχει με 20.440»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mad Clip: Ποιος ήταν ο τράπερ που έχασε τη ζωή του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.