ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάγδα Φύσσα: «Δικαίωση για εμάς, αλλά όχι για τον Παύλο – Ας ήταν εδώ έστω και σακατεμένος»

Η Μάγδα Φύσσα δήλωσε δικαιωμένη για την απόφαση του δικαστηρίου που στέλνει την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής άμεσα στη φυλακή. Έξω από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η Μάγδα Φύσσα συγκλόνισε για μία ακόμα φορά αναφερόμενη στον γιο της. «Δικαιωνόμαστε με κάποιον τρόπο, μπήκαν φυλακή οι εγκληματίες» ανέφερε αρχικά η ίδια, η οποία...
Μάγδα Φύσσα: «Δικαίωση για εμάς, αλλά όχι για τον Παύλο – Ας ήταν εδώ έστω και σακατεμένος»

Η Μάγδα Φύσσα δήλωσε δικαιωμένη για την απόφαση του δικαστηρίου που στέλνει την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής άμεσα στη φυλακή.

Έξω από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η Μάγδα Φύσσα συγκλόνισε για μία ακόμα φορά αναφερόμενη στον γιο της.

«Δικαιωνόμαστε με κάποιον τρόπο, μπήκαν φυλακή οι εγκληματίες» ανέφερε αρχικά η ίδια, η οποία στην συνέχεια εξέφρασε θερμές ευχαριστίες τόσο στην πολιτική αγωγή για τον μεγάλο δικαστικό αγώνα που έκανε, αλλά και για «όλο τον κόσμο που μας στήριξε», δήλωσε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Αυγή: Πώς θα γίνει η σύλληψη – Εκεί θα πάνε φυλακή οι καταδικασθέντες

Στην συνέχεια της τοποθέτησης της τόνισε τα εξής: «Δεν μπορώ να πω αν είναι δικαίωση για τον Παύλο, μακάρι ο Παύλος να ήταν εδώ και να το έλεγε ο ίδιος, να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακατέψανε. Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ, για όλο τον κόσμο που αγωνίστηκε να αποδείξει πως είναι εγκληματική οργάνωση».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάγδα Φύσσα: «Δικαίωση για εμάς, αλλά όχι για τον Παύλο – Ας ήταν εδώ έστω και σακατεμένος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.