ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαγιορκίνης: «Κατακόρυφη πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα εντός Απριλίου» (vid)

Κορονοϊός - Ελλάδα: Την εκτίμηση ότι ως το καλοκαίρι θα έχουμε χαλαρώσει πολύ από την κατάσταση εξέφρασε ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης.
Μαγιορκίνης: «Κατακόρυφη πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα εντός Απριλίου» (vid)

Κορονοϊός – Ελλάδα: Την εκτίμηση ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε χαλαρώσει πολύ από την κατάσταση που βιώνουμε με την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας εξέφρασε ο καθηγητής επιδημιολογίας & Υγιεινής της ιατρικής σχολής ΕΚΠΑ Γκίκας Μαγιορκίνης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ανέφερε δε πως -σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις- αναμένεται μέσα στον Απρίλιο να υπάρξει κατακόρυφη πτώση των κρουσμάτων εφόσον διατηρήσουμε τα μέτρα προστασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έστειλε SMS για άθληση και… διέρρηξε σπίτι!

Ύφεση της πανδημίας στη χώρα μας αναμένει μέχρι τα τέλη Μαΐου όπου θα έχουμε περάσει στην επόμενη μέρα και θα υπάρχουν τα τεχνολογικά εφόδια να αντιμετωπίσουμε τον ιό.

Κορονοϊός – Ελλάδα: Δείτε το ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαγιορκίνης: «Κατακόρυφη πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ελλάδα εντός Απριλίου» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.