ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάικλ Ουίλιαμς: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε ο Μάικλ Ουίλιαμς
Μάικλ Ουίλιαμς: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός

Στους περισσότερους έγινε γνωστός ως Omar Little παίζοντας στο «The Wire». Ο κατά κόσμο Μάικλ Ουίλιαμς πέθανε σε ηλικία 54 ετών.

Πρωταγωνιστούσε κυρίως σε σειρές, όπως το Boardwalk Empire, ενώ είχε παίξει και σε ταινίες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το «12 χρόνια σκλάβος», που πήρε Oscar καλύτερης ταινίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάικλ Ουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης όπως αναφέρει η New York Post. Ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια του θανάτου του. Είναι πιθανό, όμως, να πέθανε από υπερβολική δόση, καθώς στο διαμέρισμά του βρέθηκαν σύνεργα ναρκωτικών.

Μεταξύ άλλων είχε υποδυθεί και τον Montrose Freeman στο Lovecraft Country του HBO. Για τον συγκεκριμένο ρόλο ήταν και υποψήφιος για Emmy 2021 για δευτερεύοντα ρόλο σε δραματική σειρά. Το «Assassin’s Creed» και το «Motherless Brooklyn» ήταν δύο ακόμη ταινίες που επίσης έπαιξε.

Από εκεί και πέρα, ο γνωστός ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά. Επιπλέον, είχε παραδεχτεί πως τον είχε επηρεάσει ο ρόλος του στο «The Wire». Στη σειρά υποδυόταν ένα πρόσωπο που λήστευε εμπόρους ναρκωτικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ισραήλ – Εμβολιασμοί: «Ετοιμαστείτε και για 4η δόση – Η ζωή μας θα έχει εμβόλιο κάθε 5-6 μήνες»!

Ραφήνα: Σοκ – Άνδρας εντοπίστηκε φιμωμένος και κρεμασμένος σε μπαλκόνι

Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Όταν ήθελε να φύγουν στην Αμερική

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάικλ Ουίλιαμς: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.