«Μαϊμού» γιατρός: Γυναίκα αστυνόμος αποκάλυψε τη μεγάλη απάτη (vid)


Αλέξανδρος Κωτάκης

«Μαϊμού» γιατρός: Γυναίκα αστυνόμος αποκάλυψε τη μεγάλη απάτη (vid)


«Μαϊμού» γιατρός: Μία αστυνόμος, για δεκατρείς ολόκληρους μήνες προσπαθούσε να εντοπίσει τον 47χρονο, που παρίστανε τον ογκολόγο και τελικά τα κατάφερε.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο ΑΝΤ1 «…μετά την καταγγελία από τους συγγενείς ουσιαστικά δύο ανήλικων θυμάτων ανέλαβε την υπόθεση η συγκεκριμένη αξιωματικός που δουλεύει στο τμήμα προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων. Για 13 μήνες συνομιλούσε με τους γονείς της 14χρονης και του 16χρονου. Προσπαθούσε να αντλήσει στοιχεία για την έρευνά της αλλά και να στηρίξει ψυχολογικά τις δύο οικογένειες που είχαν χάσει τα παιδιά τους.

Οι συνάδελφοί της αναφέρουν ότι όσο η έρευνα για τον 47χρονο έφθανε σε αδιέξοδο τόσο έπεφτε και η ίδια ψυχολογικά. Το χαμόγελο επανήλθε στο πρόσωπό της όταν βρήκαν τα πραγματικά στοιχεία του κατηγορουμένου και έφθασαν στο σπίτι του στο Κορωπί. Η συγκίνησή της ήταν μεγάλη όταν τον συνέλαβαν και ακόμη μεγαλύτερη όταν ανακοίνωσε τα νέα στους συγγενείς των θυμάτων».

Εξάλλου, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται η έκδοση εισαγγελικής διάταξης για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας του 47χρονου και της φωτογραφία του.

Από εκεί και πέρα, Ηχητικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα με τον «μαϊμού» γιατρό να δίνει ψεύτικες ιατρικές συμβουλές στα θύματά του.

«Μαϊμού» γιατρός: Δείτε τα σχετικά ρεπορτάζ

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras