ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μαϊμού» γιατρός: Γυναίκα αστυνόμος αποκάλυψε τη μεγάλη απάτη (vid)

Μαϊμού» γιατρός: Μία αστυνόμος, για 13 ολόκληρους μήνες προσπαθούσε να εντοπίσει τον 47χρονο, που παρίστανε τον ογκολόγο και τα κατάφερε.
«Μαϊμού» γιατρός: Γυναίκα αστυνόμος αποκάλυψε τη μεγάλη απάτη (vid)

«Μαϊμού» γιατρός: Μία αστυνόμος, για δεκατρείς ολόκληρους μήνες προσπαθούσε να εντοπίσει τον 47χρονο, που παρίστανε τον ογκολόγο και τελικά τα κατάφερε.

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο ΑΝΤ1 «…μετά την καταγγελία από τους συγγενείς ουσιαστικά δύο ανήλικων θυμάτων ανέλαβε την υπόθεση η συγκεκριμένη αξιωματικός που δουλεύει στο τμήμα προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων. Για 13 μήνες συνομιλούσε με τους γονείς της 14χρονης και του 16χρονου. Προσπαθούσε να αντλήσει στοιχεία για την έρευνά της αλλά και να στηρίξει ψυχολογικά τις δύο οικογένειες που είχαν χάσει τα παιδιά τους.

Οι συνάδελφοί της αναφέρουν ότι όσο η έρευνα για τον 47χρονο έφθανε σε αδιέξοδο τόσο έπεφτε και η ίδια ψυχολογικά. Το χαμόγελο επανήλθε στο πρόσωπό της όταν βρήκαν τα πραγματικά στοιχεία του κατηγορουμένου και έφθασαν στο σπίτι του στο Κορωπί. Η συγκίνησή της ήταν μεγάλη όταν τον συνέλαβαν και ακόμη μεγαλύτερη όταν ανακοίνωσε τα νέα στους συγγενείς των θυμάτων».

Εξάλλου, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται η έκδοση εισαγγελικής διάταξης για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας του 47χρονου και της φωτογραφία του.

Από εκεί και πέρα, Ηχητικό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα με τον «μαϊμού» γιατρό να δίνει ψεύτικες ιατρικές συμβουλές στα θύματά του.

«Μαϊμού» γιατρός: Δείτε τα σχετικά ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Μαϊμού» γιατρός: Γυναίκα αστυνόμος αποκάλυψε τη μεγάλη απάτη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.