ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακελειό στη Βάρη (updated) – Δύο νεκροί! Σκηνικό… «Φαρ Ουέστ» (vid)

Δεν τα ακούμε συχνά αυτά στα μέρη μας. Περισσότερο ΗΠΑ και γενικών άλλες πολιτείες θυμίζουν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα” στα Βλάχικα στη Βάρη.  Δύο νεκροί και μια τραυματισμένη γυναίκα είναι ο απολογισμό του μακελειού που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε ταβέρνα στα Βλάχικα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής...
Μακελειό στη Βάρη (updated) – Δύο νεκροί! Σκηνικό… «Φαρ Ουέστ» (vid)

Δεν τα ακούμε συχνά αυτά στα μέρη μας. Περισσότερο ΗΠΑ και γενικών άλλες πολιτείες θυμίζουν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην ταβέρνα “Βοσκοπούλα” στα Βλάχικα στη Βάρη. 

Δύο νεκροί και μια τραυματισμένη γυναίκα είναι ο απολογισμό του μακελειού που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε ταβέρνα στα Βλάχικα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Λίγο μετά τις 19:00 τέσσερις άγνωστοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην ταβέρνα «Βοσκοπούλα» στη Βάρη και κατευθύνθηκαν σε ένα τραπέζι και άνοιξαν πυρ κατά δύο αδρών που γευμάτιζαν με τις οικογένειες τους.

Αμέσως επικράτησε πανικός στην ταβέρνα, μιας και το πρώτο θύμα, Σλοβένικης καταγωγής κατέληξε στην καρέκλα μετά τα πυρά που δέχθηκε στο κεφάλι.

Ο δεύτερος με καταγωγή από το Μαυροβούνιο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο μετά από λίγη ώρα κατέληξε από τα τραύματα του.

Επίσης από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και μια γυναίκα. η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι δράστες μετά την επίθεση διέφυγαν με αυτοκίνητο από το σημείο και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ενόπλων.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μακελειό στη Βάρη (updated) – Δύο νεκροί! Σκηνικό… «Φαρ Ουέστ» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ