Μακρινίτσα: Μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτα, σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του 32χρονου φερόμενου φονιά.

Κι αυτό καθώς φιλικά και συγγενικά πρόσωπα των δύο αδερφών θυμάτων από την Μακρινίτσα και την Πορταριά βρέθηκαν από νωρίς στα δικαστήρια περιμένοντας με άγριες διαθέσεις τον δράστη.

Μόλις  αυτός εξήλθε από το περιπολικό της αστυνομίας, και έγινε αντιληπτός, το συγκεντρωμένο πλήθος έσπευσε να τον… λιντσάρει!

«Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον», φώναξαν οι συγκεντρωμένοι και προσπάθησαν να προσεγγίσουν και να προπηλακίσουν τον δράστη, αλλά απωθήθηκαν από την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί.

Η προσαγωγή του στα δικαστήρια, παρότι ήταν προγραμματισμένη για τις 12:30 το μεσημέρι, έγινε λίγο πριν τις 11 από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου, επί της οδού Ιωλκού, και αμέσως μετά η πόρτα έκλεισε προκειμένου να μην μπουν στον χώρο οι συγκεντρωμένοι.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου Γιώργο Τσαπά, η οποία συντετριμμένη κρατιόταν από τα κάγκελα των δικαστηρίων.

Μακρινίτσα: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό

Μακρινίτσα: Μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτα, σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του 32χρονου φερόμενου φονιά. Μακρινίτσα: Μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτα, σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του 32χρονου φερόμενου φονιά. Μακρινίτσα: Μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτα, σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του 32χρονου φερόμενου φονιά.

Πηγή e-thessalia.gr