ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακρινίτσα – Άγριες καταστάσεις στα δικαστήρια Βόλου: «Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον!» (vid)

Μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτα, σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του 32χρονου φονιά.
Μακρινίτσα – Άγριες καταστάσεις στα δικαστήρια Βόλου: «Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον!» (vid)

Μακρινίτσα: Μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτα, σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του 32χρονου φερόμενου φονιά.

Κι αυτό καθώς φιλικά και συγγενικά πρόσωπα των δύο αδερφών θυμάτων από την Μακρινίτσα και την Πορταριά βρέθηκαν από νωρίς στα δικαστήρια περιμένοντας με άγριες διαθέσεις τον δράστη.

Μόλις  αυτός εξήλθε από το περιπολικό της αστυνομίας, και έγινε αντιληπτός, το συγκεντρωμένο πλήθος έσπευσε να τον… λιντσάρει!

«Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον», φώναξαν οι συγκεντρωμένοι και προσπάθησαν να προσεγγίσουν και να προπηλακίσουν τον δράστη, αλλά απωθήθηκαν από την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί.

Η προσαγωγή του στα δικαστήρια, παρότι ήταν προγραμματισμένη για τις 12:30 το μεσημέρι, έγινε λίγο πριν τις 11 από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου, επί της οδού Ιωλκού, και αμέσως μετά η πόρτα έκλεισε προκειμένου να μην μπουν στον χώρο οι συγκεντρωμένοι.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου Γιώργο Τσαπά, η οποία συντετριμμένη κρατιόταν από τα κάγκελα των δικαστηρίων.

Μακρινίτσα: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό

Μακρινίτσα: Μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτα, σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του 32χρονου φερόμενου φονιά. Μακρινίτσα: Μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτα, σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του 32χρονου φερόμενου φονιά. Μακρινίτσα: Μεγάλη ένταση για αρκετά λεπτα, σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια του Βόλου κατά την προσαγωγή στον ανακριτή του 32χρονου φερόμενου φονιά.

Πηγή e-thessalia.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μακρινίτσα – Άγριες καταστάσεις στα δικαστήρια Βόλου: «Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον!» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.