ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάλγαρα: Φωτιά σε ΙΧ – Μετ’εμποδίων η κυκλοφορία (vids)

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων στα Μάλγαρα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη. Ένα ΙΧ πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης χωρίς να κινδυνεύει κάποιος επιβάτης. Στο σημείο στα Μάλγαρα έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και πέντε άντρες. Σύμφωνα με την...
Μάλγαρα: Φωτιά σε ΙΧ – Μετ’εμποδίων η κυκλοφορία (vids)

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων στα Μάλγαρα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη.

Ένα ΙΧ πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης χωρίς να κινδυνεύει κάποιος επιβάτης. Στο σημείο στα Μάλγαρα έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής και πέντε άντρες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γίνονται εκτροπές της κυκλοφορίας, προκειμένου να διευκολυνθεί η κίνηση. Συγκεκριμένα, η τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω Μαλγάρων για τα οχήματα που κινούνται προς Θεσσαλονίκη.

Δείτε βίντεο απο το σημείο:

Πηγή: GRtimes.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάλγαρα: Φωτιά σε ΙΧ – Μετ’εμποδίων η κυκλοφορία (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.