ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Maluma: Νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες στην Ελλάδα

Ο Maluma, ο γνωστός κολομβιανός τραγουδιστής που έχει ξετρελάνει τους νέους με τη μουσική του, ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αρχικά οι συναυλίες  του κολομβιανού είχαν προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ και τις 13 στο PAOK Sports Arena, ωστόσο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού το tour των...
Maluma: Νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες στην Ελλάδα

Ο Maluma, ο γνωστός κολομβιανός τραγουδιστής που έχει ξετρελάνει τους νέους με τη μουσική του, ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αρχικά οι συναυλίες  του κολομβιανού είχαν προγραμματιστεί για τις 11 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ και τις 13 στο PAOK Sports Arena, ωστόσο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού το tour των συναυλιών του στην Ευρώπη αναβλήθηκε και ορίστηκαν νέες ημερομηνίες.

Η εταιρεία παραγωγής είχε ενημερώσει σχετικά, λέγοντας: «Η διοργανώτρια εταιρεία και ο καλλιτέχνης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν νέες ημερομηνίες πραγματοποίησης των δύο μεγάλων αυτών συναυλιών και θα προβούν σε σχετική ανακοίνωση μέσα στις επόμενες ημέρες».

Οι ημερομηνίες βρέθηκαν και εφόσον πάνε όλα καλά, ο τραγουδιστής από τον Κολομβία στις 23 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και δύο μέρες αργότερα θα βρεθεί στην Αθήνα, στις 25.

Μαζί του θα είναι και η Βασίλισσα της pop, Ελένη Φουρέιρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εισιτήριό ισχύει κανονικά για τη νέα ημερομηνία και τη θέση που είχατε επιλέξει εξαρχής και επίσης με το εισιτήριό που έχετε ήδη, μπορείτε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης. Δεν χρειάζεται να κάνετε καμία αλλαγή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ATENCIÓN ⚠️ LA GIRA #1111 POR EUROPA HA SIDO POSPUESTA. PRONTO LES DEJAREMOS SABER LAS NUEVAS FECHAS. NOS VEMOS PRONTO! // Attention. The #1111 Europe Tour has been postponed. I will update you with information regarding the new dates as soon as possible. See you soon.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MALUMA (@maluma) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Maluma: Νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.