ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mάνα και κόρη έταζαν έρωτα σε θύματα και τους άρπαζαν χρήματα (vid)

Mάνα και κόρη είχαν φτιάξει ψεύτικο προφίλ. Έταζαν έρωτα σε ανυποψίαστο θύμα και του απέσπασαν 42.000 ευρώ. Όπως αναφέρει το star.gr η 65χρονη μητέρα και η 35χρονη κόρη της ψάρεψαν το θύμα τους μέσω Facebook. Toυ παρουσιάστηκαν ως Μαριάννα, 33 ετών, φτωχή φοιτήτρια ιατρικής σε γερμανικό πανεπιστήμιο. Δήθεν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Κέρδισαν την εμπιστοσύνη...
Mάνα και κόρη έταζαν έρωτα σε θύματα και τους άρπαζαν χρήματα (vid)

Mάνα και κόρη είχαν φτιάξει ψεύτικο προφίλ. Έταζαν έρωτα σε ανυποψίαστο θύμα και του απέσπασαν 42.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το star.gr η 65χρονη μητέρα και η 35χρονη κόρη της ψάρεψαν το θύμα τους μέσω Facebook. Toυ παρουσιάστηκαν ως Μαριάννα, 33 ετών, φτωχή φοιτήτρια ιατρικής σε γερμανικό πανεπιστήμιο. Δήθεν τρελά ερωτευμένη μαζί του. Κέρδισαν την εμπιστοσύνη του και ξεκίνησαν ύπουλα το παραμύθι!

Εκείνος ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να έχει κοντά του την όμορφη φοιτήτρια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο είχαν γίνει τουλάχιστον 20 αποστολές χρημάτων, σε λογαριασμούς με δικαιούχες τις δυο γυναίκες .

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mάνα και κόρη έταζαν έρωτα σε θύματα και τους άρπαζαν χρήματα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.