ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνδρα: Σε 15 ημέρες τα αντιπλημμυρικά έργα

Στην τελική ευθεία το συγκεκριμένο έργο από την Περιφέρεια Αττικής...
Μάνδρα: Σε 15 ημέρες τα αντιπλημμυρικά έργα

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει το αντιπλημμυρικό έργο στη Μάνδρα Αττικής, προκειμένου να παραδοθεί από την Περιφέρεια Αττικής.

Σε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα σε 15 ημέρες, τα πάντα θα είναι έτοιμα στη Μάνδρα για το αντιπλημμυρικό έργο στο Δήμο. Κανείς δεν ξεχνά τη φονική πλημμύρα του Νοεμβρίου του 2017, όταν 24 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αιγάλεω: Οπαδική βία ο άγριος ξυλοδαρμός μαθητών

Μετά από το τραγικό συμβάν του 2017, πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο, έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρόμοια προβλήματα.

Για το έργο αυτό μίλησε και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, τονίζοντας: «Γρήγορα η περιοχή αυτή θα έχει αποκτήσει τη δυνατότητα να νιώθει ασφαλής απολύτως από οποιαδήποτε μορφή θεομηνίας».

Να σημειωθεί πως στο τέλος του αντιπλημμυρικού έργου θα τοποθετηθούν συρματοκιβώτια για την προστασία των πρανών του ρέματος. Παράλληλα έπονται και οι απαραίτητες παρεμβάσεις πρασίνου πέριξ του ρέματος.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάνδρα: Σε 15 ημέρες τα αντιπλημμυρικά έργα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.