ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μανιάτικα: Δολοφονία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Σύμφωνα με την Αστυνομία η δολοφονία του 52χρονου στα Μανιάτικα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Μανιάτικα: Δολοφονία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η Αστυνομία τη δολοφονία στα Μανιάτικα του Πειραιά ενός 52χρονου, το βράδυ της Τρίτης (7/5).

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ, επί της οδού Κατσαντώνη 80.

Δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πλησίασαν τον 52χρονο την ώρα που πήγαινε να μπει στην πόρτα του σπιτιού του και τον πυροβόλησαν.

Ο άνδρας έπεσε νεκρός, αφού δέχθηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι και οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν από την περιοχή στα Μανιάτικα.

Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε καμένο σε μία απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου, από το σημείο της δολοφονίας.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αφού το θύμα είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αρχές για υποθέσεις ληστείας και εκβιασμών.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η χθεσινή ήταν η δεύτερη απόπειρα κατά της ζωής του, αφού είχε προηγηθεί άλλη μία πριν από χρόνια, αλλά επιβίωσε, έστω κι αν δέχθηκε και πάλι σφαίρα στο κεφάλι.

Ο 52χρονος είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ληστειών και κλοπών στην Κεφαλονιά.

Επίσης στη Σπάρτη, η τροχαία είχε σταματήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε για τυχαίο έλεγχο και τότε το θύμα και ο συνεργός του, άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών και διέφυγαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανιάτικα: Δολοφονία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.