ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μανώλης Καραμανώλης: Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το video με το γατάκι στην Αιδηψό

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε ο άντρας που ανέβασε το video κακοποίησης γάτας σε ταβέρνα.
Μανώλης Καραμανώλης: Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το video με το γατάκι στην Αιδηψό

Μανώλης Καραμανώλης: Το όνομά του γίνεται γνωστό τις τελευταίες ώρες για έναν καθόλου τιμητικό λόγο μετά το απαράδεκτο σκηνικό στην Αιδηψό.
Ο εν λόγω νεαρός που ανέβασε προχθές Κυριακή το video με την κακοποίηση γάτας στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και έπειτα έκανε χυδαία επίθεση σε όσους βγήκαν στα social media και κατέκριναν την εν λόγω πράξη, βγήκε σήμερα στο Πρωινό του Antenna, μόνο και μόνο για να πει πως δεν την κλώτσησε αυτός την γάτα…και πως για όλα τα άλλα θα απαντήσει με τον δικηγόρο του…

Βέβαια ο ίδιο χθες με stories που έκανε στο προφίλ του στο Instagram το οποίο και έχει κατεβάσει… έλεγε πως όλα έγιναν μετά από 5 μπυρίτσες και ένα ούζο παραπάνω (όχι από τον ίδιο)… προσπαθώντας έτσι να υποβαθμίσει το γεγονός της πράξης. Η έλλειψη στοιχειώδους παιδείας, ανθρωπιάς και κριτικής σκέψης…το μεγαλείο της…

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα.

Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε.

«Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συμπλήρωσε.

https://youtu.be/BY2WSbC9s_4

Ειδήσεις τώρα:

Σασμός: Σε παράνομα παιχνίδια ο Γεράσιμος;

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής λαδώνει κυβερνητικό υπάλληλο – Η Πηνελόπη πλαγιάζει τον Κιμπάρογλου

Η γη της ελιάς: Η Εύα τελειώνει την Αρετή μέσα στο μανάβικο – Ο Δημήτρης εκβιάζει ξανά την Αθηνά!

Survivor trailer 3/5: Δεν το αξίζει να βρίσκεται στο παιχνίδι, είναι ντροπή – Χαμός με Καραγκούνια!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανώλης Καραμανώλης: Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για το video με το γατάκι στην Αιδηψό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.