ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μανώλης Κονταρός: Ο ερμηνευτής που ξεπέρασε τον κορονοϊό και διασκεδάζει ακόμα τον κόσμο (vid)

Ο Μανώλης Κονταρός μαγεύει με την φωνή του έχοντας ξεπεράσει και τον κορονοϊό.
Μανώλης Κονταρός: Ο ερμηνευτής που ξεπέρασε τον κορονοϊό και διασκεδάζει ακόμα τον κόσμο (vid)

Ο Μανώλης Κονταρός κάνει αυτό που ξέρει καλά και λατρεύεται να διασκεδάζει τον κόσμο με την φωνή του και την κρητική μουσική.

Είναι γνωστή η περιπέτεια υγείας που είχε με το δυστύχημα το 2010. Κόντεψε να πεθάνει. Πάλεψε και πλέον είναι καλά αν και έχει κινητικά προβλήματα. Το θετικό είναι πως μπορεί να σταθεί ακόμα και όρθιος.

Τον χαίρεται η οικογένεια του και όλος ο κόσμος για το σθένος του. Αλλά και την φωνή του. Που με τα τραγούδια του ταξιδεύει όσους τον ακούν από κοντά.

Σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του είχε δηλώσει: «Όπως ξέρει όλος ο κόσμος, μετά από ένα τροχαίο που είχα έχω σοβαρά κινητικά προβλήματα. Αλλά όταν υπάρχει ψυχική δύναμη και διάθεση, όλα ξεπερνιούνται. Πάντα υπάρχει κάποιος άνθρωπος δίπλα μου που με βοηθάει. Αλλά πιο πολύ με βοηθάνε οι φίλοι μου, όπου χρειάζεται, κι έτσι δεν συναντώ δυσκολίες, είμαι καλά».

Τον Μάρτιο πέρασε μια ακόμα περιπέτεια. Αυτή του κορονοϊού. Δεν ήταν εύκολη. Αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος το ξεπέρασε και αυτό. Όλοι γνωρίζουν πως χρειάζεται ένα διάστημα για να επανέλθει ο οργανισμός. Πόσο μάλλον του Κρητικού καλλιτέχνη. Που έχει περάσει πολλά με την υγεία του. Αλλά το άφησε πίσω του και γρήγορα μάλιστα.

Κι έτσι ο κορονοϊός  δεν του χάλασε τα σχέδια που είχε για το καλοκαίρι. Βασικά βρέθηκε στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου σε μερικές συναυλίες. Και κυρίως ήταν στην αγαπημένη του Κρήτη. Πολλές οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε.

Πάντα έδινε και συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Τα τραγούδια και η φωνή του είναι κάτι το μοναδικό.

Πάρτε μια γεύση πως ο Μανώλης Κονταρός μπορεί να σε καθηλώσει, από μια παρουσία του σε φιλικό σπίτι.

Διαβάστε επίσης

«Θέλω να μου λες» το νέο τραγούδι από τον Μανώλη Κονταρό (vid)

Αποστολάκης – Ανασχηματισμός: Σολάρουν στο Twitter με το φιάσκο του όχι

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μανώλης Κονταρός: Ο ερμηνευτής που ξεπέρασε τον κορονοϊό και διασκεδάζει ακόμα τον κόσμο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.