ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρέβα Μητσοτάκη για Κοκοσαλάκη: «Αχ Σοφία μας»

Συγκλονισμένη από τον θάνατο της Σοφίας Κοκοσαλάκη είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη έστειλε το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας. «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους ότι έφυγες ταλαντούχα Σοφία μας.Θα μας λείψει πολύ το ζεστό χαμόγελό σου....
Μαρέβα Μητσοτάκη για Κοκοσαλάκη: «Αχ Σοφία μας»

Συγκλονισμένη από τον θάνατο της Σοφίας Κοκοσαλάκη είναι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη έστειλε το δικό της συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της γνωστής Ελληνίδας σχεδιάστριας.

«Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους ότι έφυγες ταλαντούχα Σοφία μας.Θα μας λείψει πολύ το ζεστό χαμόγελό σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αχ Σοφία μας! #RIP My deep condolences to the family of my beautiful Sofia. Miss you. #RIP» έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρέβα Μητσοτάκη για Κοκοσαλάκη: «Αχ Σοφία μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.