ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Marfin: Ξεσπά εγκλωβισμένη κατά του Κυρίτση (vid)

Το ξέσπασμα γυναίκας που ήταν στην Marfin την ώρα της φωτιάς, κατά του Κυρίτση
Marfin: Ξεσπά εγκλωβισμένη κατά του Κυρίτση (vid)

Οργή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις Κυρίτση για τις μολότοφ και μια από τις εγκλωβισμένες στη φωτιά της Marfin, ξέσπασε.

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, μία από τις γυναίκες που κατάφερε να επιβιώσει από την φωτιά, ένοιωσε προσβεβλημένη από την δήλωση του Κυρίτση και είπε στην εκπομπή:

«Δεν το έχει ξεπεράσει κανείς από εμάς. Τρία σπίτια έκλεισαν. Τρία θύματα, με την Αγγελικούλα να είναι στον 4ο μήνα. Είναι κυνικό και προσβλητικό στην μνήμη των νεκρών μας. Με πληγώνει, με πονάει είναι πολύ άσχημο αυτό που άκουσα», είπε η Μαρία Καραγιάννη και πρόσθεσε:

«Ήμουν μέσα στην Marfin όταν καιγόταν. Είναι ανεπίτρεπτο αν ξέχασε ο κ. Κυρίτσης τι έγινε τότε. Με θίγει και με προσβάλλει αυτό που άκουσα. Ήμουν στο υπόγειο και έπεφταν βόμβες μολότοφ. Η κατάσταση ήταν απελπιστική. Σκεφτόμουν θα ζήσω να δω τα παιδιά μου; Μας έπνιξε ο καπνός, κοβόταν η αναπνοή μας. Κλαίγαμε».

 

Πηγή: iefimerida

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Marfin: Ξεσπά εγκλωβισμένη κατά του Κυρίτση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.