ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Ιωαννίδου: «Μου την είχε πέσει και εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης… Με έχει βιάσει ο θείος μου»

O Πέτρος Φιλιππίδης είναι από χθες στη φυλακή και η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου κλήθηκε να σχολιάσει στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not».
Μαρία Ιωαννίδου: «Μου την είχε πέσει και εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης… Με έχει βιάσει ο θείος μου»

O Πέτρος Φιλιππίδης είναι από χθες στη φυλακή και η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου κλήθηκε να σχολιάσει το θέμα. 

Μεταξύ άλλων τόνισε στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της την έπεσε κάποτε, ενώ προχώρησε και σε μια προσωπική αποκάλυψη, δηλώνοντας ότι ο θείος της την είχε βιάσει.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει φυλακή. Θέλω όμως να τον ακούσω, κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ πριν από 20 χρόνια στο σίριαλ Δροσουλίτες, δεν ήταν αυτός. Έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Χάνουμε τον πιο σπουδαίο ηθοποιό της γενιάς του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου και πρόσθεσε: «Πονάω για τη γυναίκα του και το παιδί του. Δεν φταίει το θέατρο επειδή βρέθηκαν 3-4 διεστραμμένοι. Φυσικά και συμπαρίσταμαι στις κοπέλες και είμαι μαζί τους».

Και συνέχισε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα. Δεν μιλάω για φλερτ. Το λέω κομψά, απλά δεν με πίεσε. Ελένη μου, εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε τώρα; Αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση», είπε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου αφήνοντας άφωνους όλους στο πάνελ της εκπομπής.

Τέλος, επισήμανε: «Συμπαραστέκομαι στα κορίτσια. Τελείωσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αλλά εγώ δεν μπορώ να χαρώ. Ο Πέτρος… πέθανε, τελείωσε, τι άλλο θέλετε;».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έβγαλα χρήματα, όμως έφυγαν»

Survivor: Αυτός είναι ο φωτογράφος έκπληξη του Τριαντάφυλλου

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Τζιοβίνκο απ’ την Αλ Χιλάλ – Μένει μόνο η ανακοίνωση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρία Ιωαννίδου: «Μου την είχε πέσει και εμένα ο Πέτρος Φιλιππίδης… Με έχει βιάσει ο θείος μου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.