Μαρία Ναυπλιώτου: «Απο καθαρή τύχη δεν έζησα σεξουαλική παρενόχληση»

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε η Μαρία Ναυπλιώτου που δήλωσε πως από καθαρή τύχη δεν έζησε σεξουαλική παρενόχληση.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, βρέθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου που μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #metoo και τα όσα ακολούθησαν μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, ερωτώμενη από τον παρουσιαστή για το θέμα, απάντησε πως αιφνιδιάστηκε με τα όσα καταγγέλθηκαν για τον χώρο ενώ παράλληλα είπε πως είναι ευγνώμων στην Σοφία Μπεκατώρου και την Ζέτα Δούκα που ξεκίνησαν αυτό το κίνημα στην Ελλάδα.

Όσον αφορά το αν η ίδια είχε ποτέ βιώσει κάποια σεξουαλική παρενόχληση, τότε δήλωσε πως από καθαρή τύχη δεν έζησε μια τέτοια κατάσταση.

«Είναι καθαρή τύχη που δεν έζησα κάτι τέτοιο γιατί πάρα πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με κατακλυσμιαίες συμπεριφορές κι αδυνατούμε να αντιδράσουμε. όλοι μπορεί να βρεθούμε σε μια τόσο σκοτεινή στιγμή και να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε.

Συχνά δεν καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες συμπεριφορές που μας κάνουν να παγώσουμε.

Όσοι έχουν υποστεί, είναι δύσκολο πολλές φορές να καταλάβουν τι τους έχει συμβεί. Τα καταχωνιάζουν για να συνεχίσουν. Θέλει χρόνο για να αρθρώσουν αυτά που έχουν συμβεί», είπε χαρακτηριστικά στο Νίκο Χατζηνικολάου η Μαρία Ναυπλιώτου.