ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρία Ναυπλιώτου: «Από καθαρή τύχη δεν έζησα σεξουαλική παρενόχληση»

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε η Μαρία Ναυπλιώτου που δήλωσε πως από καθαρή τύχη δεν έζησε σεξουαλική παρενόχληση.
Μαρία Ναυπλιώτου: «Από καθαρή τύχη δεν έζησα σεξουαλική παρενόχληση»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Ενώπιος Ενωπίω, που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, βρέθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου που μίλησε μεταξύ άλλων για το ελληνικό #metoo και τα όσα ακολούθησαν μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός, ερωτώμενη από τον παρουσιαστή για το θέμα, απάντησε πως αιφνιδιάστηκε με τα όσα καταγγέλθηκαν για τον χώρο ενώ παράλληλα είπε πως είναι ευγνώμων στην Σοφία Μπεκατώρου και την Ζέτα Δούκα που ξεκίνησαν αυτό το κίνημα στην Ελλάδα.

Όσον αφορά το αν η ίδια είχε ποτέ βιώσει κάποια σεξουαλική παρενόχληση, τότε δήλωσε πως από καθαρή τύχη δεν έζησε μια τέτοια κατάσταση.

«Είναι καθαρή τύχη που δεν έζησα κάτι τέτοιο γιατί πάρα πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με κατακλυσμιαίες συμπεριφορές κι αδυνατούμε να αντιδράσουμε. όλοι μπορεί να βρεθούμε σε μια τόσο σκοτεινή στιγμή και να μην μπορέσουμε να αντιδράσουμε.

Συχνά δεν καταλαβαίνουμε ότι πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες συμπεριφορές που μας κάνουν να παγώσουμε.

Όσοι έχουν υποστεί, είναι δύσκολο πολλές φορές να καταλάβουν τι τους έχει συμβεί. Τα καταχωνιάζουν για να συνεχίσουν. Θέλει χρόνο για να αρθρώσουν αυτά που έχουν συμβεί», είπε χαρακτηριστικά στο Νίκο Χατζηνικολάου η Μαρία Ναυπλιώτου.

https://youtu.be/hRULFCEbtK0

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρία Ναυπλιώτου: «Από καθαρή τύχη δεν έζησα σεξουαλική παρενόχληση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.