ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρίνα Πατούλη: Αφροδισιακό να βιδώνει ο άνδρας μια λάμπα (vid)

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε, το τι θεωρεί αφροδισιακό
Μαρίνα Πατούλη: Αφροδισιακό να βιδώνει ο άνδρας μια λάμπα (vid)

Στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Πατούλη, που αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη.

Αρχικά μίλησε για το πόσο ψηλά έχει τον γνωστό πολιτικό, θαυμάζοντας την προσωπικό του:

«Πρέπει να έχεις ψηλά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου να μην τον έχεις δεδομένο. Ο Γιώργος είναι πολυσχιδής προσωπικότητα. Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν δυναμικές γυναίκες να προάγονται. Ο Γιώργος διαχειρίζεται τις κρίσεις. Είμαστε σε μια εγρήγορση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τριπλό ρόλο που πρέπει να έχει σήμερα μία γυναίκα, ενώ θέλησε να πει τη γνώμη της για τα πολλά διαζύγια, κατηγορώντας τη σύγχυση ρόλων που υπάρχει πολλές φορές.

«Μια γυναίκα μπορεί να είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας, τα διαζύγια έχουν αυξηθεί γιατί υπάρχει σύγχυση ρόλων. Είναι πολύ αφροδισιακό για μια γυναίκα να βλέπει τον άντρα της να βιδώνει μια λάμπα.

Εμένα μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και το κάνω χύμα.  Όταν μια γυναίκα ζηλεύει ο άντρας κολακεύεται, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος όταν γίνεται με μέτρο.

Ποτέ δε μου είπε γιατί έβαλα αυτό το ρούχο που για το ντύσιμό μου έχω ακούσει τα μύρια όσα. Προέρχομαι από παραδοσιακή οικογένεια και σαν μαθήτρια ήμουν πολύ του “πρέπει”»

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα του STAR:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρίνα Πατούλη: Αφροδισιακό να βιδώνει ο άνδρας μια λάμπα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.