ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, τον Γιώργο τον αγαπώ» (vid)

Διαψεύδει τα περί χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη, κάνοντας λόγο για μια κρίση που υπάρχει όπως σε όλα τα ζευγάρια. H Μαρίνα Πατούλη ως πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, έδωσε το «παρών» στο Αμαλίειο Οικοτροφείο για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία. Με αυτή την...
Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, τον Γιώργο τον αγαπώ» (vid)

Διαψεύδει τα περί χωρισμού της με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη, κάνοντας λόγο για μια κρίση που υπάρχει όπως σε όλα τα ζευγάρια.

H Μαρίνα Πατούλη ως πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, έδωσε το «παρών» στο Αμαλίειο Οικοτροφείο για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία.

Με αυτή την αφορμή μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη δράση προσφοράς, ενώ ρωτήθηκε και για την κρίση στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη.

Για το θέμα αυτό ξεκαθάρισε ότι δεν έχει χωρίσει με τον σύζυγό της, ευχόμενη ότι το Πάσχα αυτό «θα φέρει μία Ανάσταση στις ζωές μας»

«Είναι η πρώτη ημέρα δράσης και το Αμαλίειο είναι ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί 20 κοπέλες έφηβες. Έχουμε τη χαρά να τους προσφέρουμε το δώρο της υγείας μέσα από την ευγενική του ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του κ. Βασίλη Αποστολόπουλου. Τα κορίτσια αυτά προέρχονται από άπορες οικογένειες, που δε μπορούν να τις συντηρήσουν και διαμένουν στο Οικοτροφείο. Την άλλη Τετάρτη θα συνεχίσουμε την καμπάνια αυτή σε τρεις Δήμους, στην Ελευσίνα, στο Περιστέρι και στη Φυλή όπου θα επισκεφθούμε δομές κακοποιημένων γυναικών για την προσφορά υγείας, για διαγνωστικούς ελέγχους» είπε αρχικά η κ. Μαρίνα Πατούλη.

Αναφορικά, με όλα όσα έζησε το προηγούμενο διάστημα με το θέμα του γάμου της η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε: «Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της. Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης.

Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Και με αυτό το πείσμα θεωρώ ότι θα περάσουμε αυτό το δύσκολο Πάσχα προσδοκώντας μία Ανάσταση στις ζωές μας. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους. Θα πρέπει να πιστεύουμε πάνω από όλα στο ότι ο Θεός μας δίνει δύναμη να αγωνιζόμαστε για την οικογένεια και τα παιδιά μας», κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε παρακάτω όσα είπε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω χωρίσει, τον Γιώργο τον αγαπώ» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.