ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν θα είμαι πλέον σύζυγος του Πατούλη – Ήταν δική του απόφαση»

Για την σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη που πλέον δεν θα είναι σύζυγος της μίλησε στο Πρωινό του Αντ1, η Μαρίνα Πατούλη.
Μαρίνα Πατούλη: «Δεν θα είμαι πλέον σύζυγος του Πατούλη – Ήταν δική του απόφαση»

Για την σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη που πλέον δεν θα είναι σύζυγος της μίλησε στο Πρωινό του Αντ1, η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη: Στην εκπομπή, Πρωινό του Αντ1 παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Πατούλη όπου μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη ενώ αποκάλυψε πως πλέον δεν θα είναι σύζυγος του, κάτι που αποτελεί δική του απόφαση.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της που της προκάλεσε ο κορονοϊός αλλά και για την ανακοίνωση της Περιφέρειας που την αναφέρει μόνο με το πατρικό της επώνυμο και όχι με αυτό που είχε όσο ήταν σύζυγος της ο Γιώργος Πατούλης.

«Ήταν μια δύσκολη εμπειρία, όταν μου ανακοινώθηκε ότι είμαι θετική στον covid, δεδομένου ότι ανήκω στις ευπαθείς ομάδες έπαθα, έχω κάτι καρδιακά προβλήματα κλπ, το πρώτο σοκ, μια αίσθηση πανικού. Ένα αίσθημα ευθύνης όχι μόνο για την προσωπική μου υγεία αλλά και για την οικογένειά μου και απέναντι στους ανθρώπους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή τις τελευταίες ημέρες.

Θεώρησα ότι πρέπει να τους ενημερώσω. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ότι η ελευθερία είναι το εμβόλιο και είναι σημαντικό όλοι να εμβολιαστούμε. Δε με ενόχλησε που η ανακοίνωση της Περιφέρειας με ανέφερε ως Μαρίνα Σταυράκη και όχι ως Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη. Το επώνυμό μου είναι Σταυράκη, με αυτό το όνομα δραστηριοποιούμαι και ως φιλόλογος, το πατρικό μου. Είμαι και Πατούλη, αυτό το έχουμε χτίσει μαζί με τον σύζυγό μου.

Τώρα τι Σταυράκη τι Πατούλη, είμαι η Μαρίνα της καρδιάς όσων με αγαπούν. Με τον Γιώργο είμαστε σε διάσταση. Ήταν μια προσωπική του απόφαση να αποτραβηχτεί από την οικογενειακή μας στέγη. Ήταν κάτι που με συγκλόνισε γιατί ήταν κάτι το αιφνίδιο του πράγματος και το ότι δεν είχα μια σαφή αιτιολόγηση όλου αυτού. Το να χωρίσεις είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου, το θέμα είναι ο τρόπος. Ο τρόπος είναι που πληγώνει και αφήνει σημάδια.

Αφού λέει ότι νιώθει αγάπη και τρυφερότητα για μένα είναι καλό. Σε μια σχέση ζωής αν την διαγράψεις είναι σαν να απομυθοποιείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να απεμπολήσω τα 35 χρόνια που βίωσα δίπλα στον άντρα μου. Δίνω ελαφρυντικά στο ότι κάποια στιγμή μπορεί να μη γίνεται να πορευτούμε μαζί. Θέλω να του ευχηθώ καλή συνέχεια, να πετύχει τους στόχους του, δε θα πάψω ποτέ να τον θαυμάζω. Παράλληλα δε θα πάψουμε να είμαστε δυο καλοί γονείς για το παιδί μας.

Ένας κακός γάμος δεν παύει να είναι ένα καλό διαζύγιο. Για τη συγγραφή του βιβλίου του, δεν το είχε μοιραστεί μαζί μου. Η πεθερά μου πέρασε δυσκολίες για να αναθρέψει τους 2 γιους της.  Δεν θα είμαι σύζυγος του κύριου Πατούλη όμως θα είμαι πάντα ένας άνθρωπος που τον εκτιμά, τον στηρίζει και τον θαυμάζει. Πάνω από όλα θα είμαι μητέρα. Θα πορευτούμε όλοι μαζί όπως πρέπει ακόμη κι αν είμαστε μακριά», είπε η Μαρίνα Πατούλη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πατούλης: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα – Είναι η μητέρα του παιδιού μας»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρίνα Πατούλη: «Δεν θα είμαι πλέον σύζυγος του Πατούλη – Ήταν δική του απόφαση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.