ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρινάκης: «Δεν λυγίζω»

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, ενώ σε ομιλία του τόνισε πως θα δικαιωθεί αναφορικά με τις διάφορες κατηγορίες που του προσάπτουν
Μαρινάκης: «Δεν λυγίζω»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βάλει εκ νέου υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής».

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα red1925, του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Σε αυτή ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του ίδιου και της παράταξης του, στον δήμο. Παράλληλα παρουσίασε και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Εκεί ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ήταν πρώτος σε σταυρούς, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, στον Πειραιά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις κατηγορίες για συμμετοχή του στην υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια. «Το ξέρετε πολύ καλά όλοι ότι δεν λυγίζω. Όπως είπε και ο Καζατζάκης «Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν». Ο άνθρωπος αντέχει. Και αντέχει όταν δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όπως εγώ που δεν έχω σχέση με στημένες κατηγορίες».

Έκανε απολογισμό για το έργο της παράταξης στον Πειραιά, υπογραμμίζοντας: «Περπατώ και κοιτάω τον κάθε πολίτη στα μάτια, το συμβόλαιο καρδίας το τήρησα σε όλα τα επίπεδα και με το παραπάνω, και το βλέπουν κι αυτοί που μας αντιπολιτεύονται».

Ο Μαρινάκης έριξε και τις βολές του στην κυβέρνηση: «Παρακάμψαμε δυσκολίες και εμπόδια. Δεν είχαμε ποτέ την ψευδαίσθηση ότι θα έχουμε τη βοήθεια του κεντρικού κράτους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρινάκης: «Δεν λυγίζω»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.