×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαρινάκης: «Ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος Νικητής»


Sportime Team

Μαρινάκης: «Ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος Νικητής»


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για δεύτερη θητεία δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι πήγε στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για να ασκήσει το εκλογιό του δικαίωμα, με τον ίδιο να δηλώνει λίγο πιο μετά:

«Σήμερα ο Πειραιάς θα είναι ο μεγάλος Νικητής και τα Παιδιά του Πειραιά οι πρωταθλητές! Εμείς ξεκινάμε όλοι μαζί ενωμένοι για να κάνουμε τον Πειραιά περήφανο, όπως αρμόζει στους Πειραιώτες. Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ πολύ!»

Παράλληλα, σε άλλο σχετικό μήνυμα του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρει: 

«Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες. Κάθε φορά που ανοίγουν οι κάλπες είναι μια γιορτή και μια νίκη για τη Δημοκρατία.

Σήμερα στέλνουμε μήνυμα αλλαγής σελίδας για την χώρα και οριστικής ρήξης με τον λαϊκισμό, το ψέμα και την κοροϊδία. Σήμερα, εδώ στο μεγάλο λιμάνι αποφασίζουμε να συνεχίσει ο Πειραιάς να είναι Νικητής και περήφανος.

Από αύριο, όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε δυναμικά για τον Πειραιά της λεβεντιάς, του φιλότιμου, της ανάπτυξης, τον Πειραιά της καρδιάς μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που περπατήσαμε μαζί όλες τις γειτονιές της πόλης μας, αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια.

Όλους εσάς που μας ενώνει το ίδιο πάθος για τον Πειραιά και οι ίδιες αξίες. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας που ακόμη και σήμερα καθαρίζουν την πόλη από τα φυλλάδια και τις κάρτες όλων των συνδυασμών.

Η αγάπη σας και το χαμόγελό σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας και να προσφέρω στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω καθημερινά».

Εκλογές 2019: Φόβοι καθυστέρησης αποτελεσμάτων

Αρκετά θέματα υπάρχουν από το πρωί σε πολλά εκλογικά κέντρα, αφού μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν έδωσαν το παρών στις θέσεις τους.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 7 π.μ. οι κάλπες άνοιξαν για τους Έλληνες πολίτες, σε 39.063 εκλογικά τμήματα, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα τόσο στις Ευρωεκλογές, αλλά και στις εκλογές των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras