×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαρκέλλα: Η 33χρονη τώρα λέει ότι άρπαξε την 10χρονη για να την… φροντίσει


Sportime Team

Μαρκέλλα: Η 33χρονη τώρα λέει ότι άρπαξε την 10χρονη για να την… φροντίσει


Να φροντίσει τη Μαρκέλλα ήθελε όπως υποστήριξε η 33χρονη απαγωγέας, η οποία βρέθηκε για κατάθεση στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, μίλησε για την υπόθεση, ενώ ζήτησε προθεσμία για την πελάτισσά του προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.

«Πραγματική της πρόθεση ήταν να την φροντίσει, να την περιποιηθεί γιατί όπως μου είπε η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά τη συμβίωση με τον πατριό της», ανέφερε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια ότι δεν είχε καμία σεξουαλική προτίμηση με ανήλικα παιδιά επισημαίνοντας ότι «κατέθεσε χωρίς δικηγόρο ότι το προηγούμενο διάστημα εξεδίδετο και άλλωστε είχε ερωτικό σύντροφο. Δεν είχε χροία να συνάψει ερωτική σχέση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρκέλλα: Αυτό είναι το διαμέρισμα που την κρατούσε η 33χρονη – Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας (vids)

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε πως ήταν… σφάλμα η χορήγηση ηρεμιστικού στη Μαρκέλλα, λέγοντας ότι το έκανε προκειμένου να κοιμηθεί.

Η 33χρονη του είπε, ακόμα, ότι ήταν γειτόνισσα για τέσσερα χρόνια με την οικογένεια της Μαρκέλλας προσθέτοντας ότι είχαν σχέση και τα παιδιά της με τα παιδιά της οικογένειας της 10χρονης.

Ο ίδιος απέδωσε την κίνηση της 33χρονης να καταστρέψει τον ηλεκτρονικό της υπολογιστή στον πανικό που ένιωσε όταν αντιλήφθηκε ότι καταζητείται

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κατηγορίες που απήγγειλε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου είναι για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος) και προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).Τελευταία Νέα