ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκέλλα: Κοκαΐνη στον οργανισμό της έδειξαν οι εξετάσεις!

Κοκαΐνη διαπιστώθηκε πως χορηγήθηκε στην 10χρονη Μαρκέλλα μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ φαίνεται πως της χορηγήθηκε και πολύ βαρύ ηρεμιστικό. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας, η οποία υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν ότι της χορηγήθηκε κοκαΐνη αλλά και ένα πολύ βαρύ ηρεμιστικό το οποίος χρησιμοποιείται...
Μαρκέλλα: Κοκαΐνη στον οργανισμό της έδειξαν οι εξετάσεις!

Κοκαΐνη διαπιστώθηκε πως χορηγήθηκε στην 10χρονη Μαρκέλλα μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ φαίνεται πως της χορηγήθηκε και πολύ βαρύ ηρεμιστικό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας, η οποία υποβλήθηκε σε τοξικολογικές εξετάσεις που έδειξαν ότι της χορηγήθηκε κοκαΐνη αλλά και ένα πολύ βαρύ ηρεμιστικό το οποίος χρησιμοποιείται σε βαριές περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδερφός 10χρονης Μαρκέλλας: «Πώς κρίνετε τι είναι σωστό και τι λάθος για την αδερφή μου;»

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που την… άρπαξε και όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά.

Μάλιστα, οι έρευνες στρέφονται και εκτός Θεσσαλονίκης, αφού εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχει φύγει σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές φαίνεται ότι προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και είναι γνωστό στην οικογένεια. Αναγνωρίστηκε δε, κατά τις ίδιες πηγές, από την ίδια την ανήλικη, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκέλλα: Κοκαΐνη στον οργανισμό της έδειξαν οι εξετάσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.