ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκέλλα: Με πάκο 50ευρα η 33χρονη, χρησιμοποίησε την κόρη της για την αρπαγή (vids)

Λεπτομέρειες για την απαγωγή της Μαρκέλλας...
Μαρκέλλα: Με πάκο 50ευρα η 33χρονη, χρησιμοποίησε την κόρη της για την αρπαγή (vids)

Καθημερινά βγαίνουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες αναφορικά με την υπόθεση που απασχόλησε όλη την Ελλάδα.

Η 33χρονη που έχει συλληφθεί είχε σχεδιάσει τα πάντα αναφορικά με τη Μαρκέλλα και τον τρόπο που θα χειριζόταν η ίδια την υπόθεση. Κάθε μέρα γίνονται γνωστές λεπτομέρειες από την υπόθεση.

Το νέο στοιχείο είναι ότι η 33χρονη κυκλοφορούσε όλες αυτές τις ημέρες με πολλά χρήματα πάνω της. Κάτι το οποίο είχε κάνει εντύπωση και σε εργαζόμενους καφετέριας που βρέθηκε η ίδια στην Κατερίνη.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι στο καφέ της είχαν πει να κλείσει την τσάντα της να μην έχει πρόβλημα και τα χάσει. Γιατί η τσάντα της είχε ανοίξει και είχαν φανεί τα 50ευρα που υπήρχαν μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Υπόθεση Μαρκέλλας: «Της έδωσα τρία xanax και την ήθελα για μένα», είπε η κατηγορούμενη

Παράλληλα, σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, η 33χρονη αγόρασε και δύο κινητά ξοδεύοντας αμέσως 1.400 ευρώ! Εκτός αυτών από την ημέρα που είχε αφήσει τη Μαρκέλλα μέχρι να συλληφθεί, είχε προλάβει να νοικιάσει και σπίτι!

Η ίδια στην κατάθεσή της έχει πει αρκετές λεπτομέρειες. Αναφορικά με το πως κράτησε τη μικρή για 44 ώρες. Τονίζοντας ότι της έδωσε και ηρεμιστικά, αφού αναστατώθηκε η Μαρκέλλα όταν είδε στην τηλεόραση ότι την έψαχναν. Για αυτό και της έδωσε τρία χάπια xanax του 1 mg.

Ποσότητα επικίνδυνη για την ηλικία του κοριτσιού, αφού θα μπορούσε να χάσει ακόμη και τη ζωή της από παρενέργειες!

Επίσης συγκλονιστικό είναι πως η 33χρονη χρησιμοποίησε την κόρη της για να αρπάξει τη Μαρκέλλα! Λέγοντας στο κορίτσι ότι την περιμένει η κόρη της στο σπίτι να παίξουν μαζί, παρά το γεγονός ότι το παιδί της δεν έμενε μαζί της…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκέλλα: Με πάκο 50ευρα η 33χρονη, χρησιμοποίησε την κόρη της για την αρπαγή (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.