ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκέλλα: Τι μπορεί να προκαλέσει το κοκτέιλ ναρκωτικών που δόθηκε στη 10χρονη (vid)

Μαρκέλλα: Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, εξήγησε τι μπορεί να προκαλέσει το κοκτέιλ ναρκωτικών που της δόθηκε.
Μαρκέλλα: Τι μπορεί να προκαλέσει το κοκτέιλ ναρκωτικών που δόθηκε στη 10χρονη (vid)

Μαρκέλλα: Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, Ελένη Ζαγγελίδου, εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι κοκτέιλ ναρκωτικών δόθηκε στο παιδί, αλλά και τα προβλήματα που μπορεί να επιφέρουν σε ένα μικρό οργανισμό δέκα ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεξουαλική επίθεση από μεγαλοκαναλάρχη κατήγγειλε η Κουσκούση: «Θα μου έδινε 5.000 το μήνα, αν…»

«Η μία κατηγορία αφορά αγχολυτικά – υπνωτικά φάρμακα και η δεύτερη κατηγορία αφορά ουσιαστικά κοκκαϊνη. Δεν είναι φάρμακα τα οποία δίνονται σε παιδιά. Είναι ισχυρές ουσίες και ο συνδυασμός τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος», είπε αρχικά η Ελέννη Ζαγγελίδου και συμπλήρωσε:

«Μπορεί να επιφέρουν υπνηλία, διέγερση με υπνηλία, μπορεί να είναι παρανοϊκού τύπου συμπεριφορά. Ολα αυτά τα φάρμακα σε ικανές ποσότητες μπορούν να επιφέρουν άσχημα αποτελέσματα. Η κάθε μία από αυτές τις ουσίες δυνητικά είναι επικίνδυνη έως και θανατηφόρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: 11 φορές μίλησε η 35χρονη με το θύμα – Τι τη ρωτούσε με εμμονή (vids)

Στο μεταξύ νωρίτερα έγινε γνωστό ότι συνελήφθη η κοκκινομάλλα ύποπτη που φέρεται να πήρε την 10χρονη Μαρκέλλα. Η ίδια μάλιστα προσπάθησε να αλλάξει το μήκος των μαλλιών της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκέλλα: Τι μπορεί να προκαλέσει το κοκτέιλ ναρκωτικών που δόθηκε στη 10χρονη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.