Μαρκέλλα: Την είδε για πρώτη φορά ο αδερφός της – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απαγωγής


Sportime Team

Μαρκέλλα: Την είδε για πρώτη φορά ο αδερφός της – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της απαγωγής


Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή μέρα για τη 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία συναντήθηκε για περίπου 45 λεπτά με τον αδελφό της, Χρήστο Βεράμη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο αδελφός της 10χρονης προσπάθησε να μην της κάνει ερωτήσεις που καίνε για να μην την ταράξει, ενώ επισήμανε πως η ίδια ζητεί να δει τη μητέρα, τα αδέρφια της και τους θείους της.

Στη συνάντησή τους ο Χρήστος τής έκανε δώρο μια κούκλα του Spiderman, και στην ερώτηση του γιατί όχι μία κούκλα, απάντησε ότι «αυτή την ώρα η αδερφή μου έχει ανάγκη από έναν άντρα, και τι καλύτερο από τον αγαπημένο μας ήρωα». Στο νοσοκομείο επισκέφθηκε τη μικρή Μαρκέλλα και η θεία της, η οποία παραμένει ακόμη μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Υπόθεση Μαρκέλλας: «Της έδωσα τρία xanax και την ήθελα για μένα», είπε η κατηγορούμενη

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η 33χρονη χρησιμοποίησε ως δόλωμα την ίδια της την κόρη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την κατάθεση της 33χρονης, είπε αρχικά στο παιδί ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.


Sportime Extras