ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές!

Φτάνει η ώρα για τις αιτήσεις του Market Pass προκειμένου οι πολίτες να λάβουν το βοήθημα της κυβέρνησης.
Market Pass: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές!

Πολύ κοντά είμαστε πλέον στις αιτήσεις για το Market Pass, για να καταφέρουν οι δικαιούχους να ελαφρύνουν λίγο τα όσα πληρώνουν στα σούπερ μάρκετ και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα vouchers.gov.gr της ερχόμενη Παρασκευή.

Έτσι οι πρώτες αιτήσεις θα αρχίσουν να γίνονται δεκτές, ενώ αναμένεται οι πληρωμές να αρχίσουν από τις 3 Μαρτίου και έπειτα.

Από κει και πέρα, υπάρχει και το «καλάθι του νοικοκυριού», που θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος Μαρτίου, προσπαθώντας κάπως να ισορροπήσει τις αυξήσεις που γίνονται καθημερινά στα προϊόντα.

Ωστόσο θα παραμείνει και για το τραπέζι της Σαρακοστής, με τα θαλασσινά και τα νηστίσιμα να μπαίνουν και αυτά στη λίστα.

Το σίγουρο είναι ότι άμεσα η κυβέρνηση θα πρέπει να βρει καλύτερο τρόπο για να βοηθήσει τους πολίτες με τις αυξήσεις που γίνονται, αφού μόλις σταματήσουν τα χρήματα από τα επιδόματα, τότε όλοι θα βρεθούν… ξεκρέμαστοι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market Pass: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.